Milyen okokból szemezgetnek a lányok (általánosságban)?
Figyelt kérdés
Egy lány mindig szemezik velem, de van barátja is... (nem tudom h tud-e ezekről...). A lány maga szép, de nem kezdeményeznék nála, mert annyira mégse az esetem. De mindig néz és kezd idegesíteni, mintha dorekt azért csinálná h zavarba hozzon vagy azt hiszi h tetszik nekem és direkt élvezi a helyzetet...
Nem vagyok tulságosan vonzó, eddig csak 1 kapcsolatom volt, tehát azaz egy lány látott bennem vmit.
17/f
2014. ápr. 15. 22:46
1/7 anonim válasza:
unatkozik.... ki a f a sz t érdekel, most komolyan?????????????????????????????
3/7 A kérdező kommentje:
#1: Figyelj, most ém kérdeztem, névnélkül legyélszives mellőzd a negatív véleményed a kérdéssel kapcsolatban. Köszi ^^
2014. ápr. 15. 22:49
4/7 anonim válasza:
valószínűleg tetszel neki, de mivel van barátja csak néznie szabad...:)
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, de eléggé úgy tűnik mintha szórakozásból csinálná.
Ti szoktatok vagy hallottatok olyasmiről h vki direkt "félre vezetésből" csinálja ezt? :)
2014. ápr. 15. 23:04
6/7 anonim válasza:
Lehet, h azt hiszi, tetszik neked. És egóból folyton azt nézi, h bámulod-e őt.
Ha idegesít, ne nézz rá és próbálj nem zavarba jönni, tűnj teljesen közömbösnek.
7/7 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam :) Köszi :DDD :)))
2014. ápr. 17. 02:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!