Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, mit tapasztaltok?...

Férfiak, mit tapasztaltok? Szerintetek úgy nagy általánosságban hány éves kortól kezd megkomolyodni egy nő?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokáció, csupán egy egyszerű általánosítás a nézetem szerint, igen hajlamos vagyok rá, viszont tisztában vagyok a kivételekkel is, akik nem számítanak az általam kategorizált nők közé. Férfitársaim véleményére lennék kíváncsi, szóval szerintetek mikortól kezdődik a nőknél a megkomolyodás?

A tapasztalatom szerint:

- kb. 14-16 között bárkire azonnal felizgulnak, s legfőképpen az idősebb, 20-26 éves korosztályra.

- kb. 16-20 közötti időszakban rátalálnak a fiatalkori első nagy szerelemre, maximum másfél-két évig kihúzzák

- kb. 20-24 között beindul a tombolós időszakuk érzelmi hullámvölgyekkel, hatalmas ivásokkal, totális lerészegedésekkel, egyetemi bulikkal, mindenkivel kavarás, aki útba esik stb., ilyenkor élik az elgusztustalanodás időszakát, amikor sok aljasságra képesek a saját érdekükben

- kb. 24-26 között kezdik kapiskálni, hogy az élet nem habos torta, s érdemes szemügyre venni a komolyabb gondolkodású férfiakat is, de még mindig hajlamosak füllenteni, lódítani, egy-egy jól sikerült buliban full leittasodni

- kb. 26-28 között botlanak sorozatosan olyan 30 fölötti hapsikba, akik nagyon komolyak, többségüknek van már egzisztenciája, ekkor már a nők figyelnek arra is, hogy a férfi műveltebb, érettebb legyen, s habár még mindig számítanak nekik a külsőségek, de inkább kezdik előtérbe helyezni a férfi belső értékeit

- 30 körül végül megházasodnak

Általánosítás, általánosítás, általánosítás. Tudom, tudom, tudom. Sokadjára is leírom. Ezek a saját, szubjektív tapasztalataim.

Ti mit gondoltok a nők életszakaszairól? Szerintetek?

2014. júl. 24. 17:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Az anyós ideális testsúlya 2 kiló, urnával együtt.
2014. júl. 24. 17:41
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egyénfüggő, nyilván, de nagyjából helytálló.

Nálam ez úgy nézett ki, hogy 16-20 éves koromig volt a tombolós, kavarós, lerészegedős, aljas időszakom. 20-21 éves korom között volt az első nagy szerelem, egy évig tartott. 21-22 között sikertelen kapcsolatok és csalódások. És most tartok ott, hogy normális, értelmes férfit keresek 30 körül, akivel lehet tervezni. Házasságot, gyereket 30 előtt nem akarok, csak egy normális férfit, akire lehet építeni, akivel lehet tervezni.

2014. júl. 24. 17:44
 3/17 anonim ***** válasza:
nem tudtam kiszopni a kisujjamból a nők életszakaszainak jellemzőit :/
2014. júl. 24. 17:46
 4/17 anonim ***** válasza:

28 körül kezdenek megkomolyodni.

Egyébként annyit tennék hozzá az általánosításodhoz hogy van egy időszak (15-20 között kb) amikor meggyőződésük hogy marha okosak, mindenki hülye és csak 30 körüli palikkal állnak le mert hogy nekik van pén... *khm* Akarom mondani ők nem kisfiúk hanem érett férfiak.

27/F

2014. júl. 24. 17:47
 5/17 anonim ***** válasza:
20-24koze tetted a "pialos,lereszegedos"lanyokat,az igazsag az,hogy ezt ma mar 14-16eves korba elkezdik,sot...
2014. júl. 24. 17:49
 6/17 anonim ***** válasza:
soha
2014. júl. 24. 17:50
 7/17 anonim ***** válasza:

Nagyjából egyetértek, bár én 14-16 között nem figyeltem fel az idősebbekre, többen is mondták hogy érettebb vagyok, ennek a folytatásaként a mostani 20-24 közötti időszakomban nem vonzanak a bulik és a piálás, és előbb is szeretnék házasodni mint 30.

Amúgy kíváncsi lennék egy fiús változatra is ebből :)

Bár tudom, ott is jópár kivétel lenne.

2014. júl. 24. 17:53
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen, az italozás valamilyen szinten az egész életüket kiteszi 26-28 éves korukig. Hol többet, hol kevesebbet. Van hogy összeülnek kulturáltan barátnőkkel egy Roséra, van olyan is, hogy csontra leisszák magukat és az atyaúristent is összeokádják. Változó nyilván. Egyébként kevés (kevés? senkivel!) olyan nővel találkoztam eddig, aki se nem dohányzott, se nem ivott.
 9/17 anonim ***** válasza:
Na pont ez a sor az, amin nem szeretnék végig botladozni...
 10/17 anonim ***** válasza:
Mi a gond az ivással? Néha kell egy olyan isteni, bebszós este. :)
2014. júl. 24. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!