Mit kellene tennem?
Tetszik egy 17 éves fiú. Úgy tetszett meg, hogy mentem a barátnőimhez az iskolába (külön iskolába járunk ők át mentek 6osztályos gimibe). És amikor be mentem ott ült 2 fiú a padon...és rögtönk megtetszett. Barátnőim tudták a nevét is..azt is hogy milyen szakra jár, nincs barátnője. Bejelöltem facebookon sajnos még nem jelölt vissza, pedig már rég jelöltem be. Szeretném megismerni... Barátnőim azt mondják hogy nem kéne rá írni szerintük. Nővérem meg azt, hogy agyban..viselkedéskleg...is felérek egy 17 éves fiúhoz. Az egyik osztálytársa azt mondta, hogy nagyon rendes és barátságos kiszemeltem van. Ráadásul, jövőre abba a suliba fogok járni mint ő! Ettől tartok, hogyha ráírok, aztán valami nem stimmel...kényelmetlen lesz ha majd jön velem szembe a folyosón.
Szerintetek mit csináljak? Írjak rá?
Előre is köszi az értelmes válaszokat! :)) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!