Szerintetek mit kéne tennem, hogy egy 20 éves lánnyal összejöjjek? 16/F
Figyelt kérdés
Régóta jóban vagyunk, viszont szeretném "magasabb" szintre emelni ezt a kapcsolatot. "Nagyon jó csaj", egyetemista. A személyes véleménye (mert rákérdeztem) arról h ekkora kor különbségnél párkapcsolat alakuljon ki, azt mondta, hogy szerinte igen és egyáltalán nem esélytelen. Kérlek segítsetek és ne azzal h a fejemhez vágjátok, hogy márpedig nem sikerülhet.2014. dec. 18. 19:35
2/8 anonim válasza:
Így értsd: "Szerintem igen, és egyáltalán nem esélytelen, de nem köztünk." :D
3/8 anonim válasza:
Márpedig nem fog.. :D
Csak mondta a csaj hogy nem esélytelen , mert nemakart megbántani.. De azért csak magamból kiindulva , sosem jönnek össze velem kisebbel, föleg nem igy.. S mit is kezdenél te , 16 évesen , egy 20 éves csajjal? :)) Ne reménykedj ,ebben és keress veled egykorút! ;)
4/8 anonim válasza:
márpedig csak azért sem sikerülhet...
öhöh habár ,vagy öö nem is tudom,, végül is, mit tudom én
5/8 anonim válasza:
A kor nem számít, nézd csak Torgyánt milyen jó nők veszik körül 80 évesen. Most is épp rajtad nevet, hogy "haha öcsi egy kis bátorságot!"
6/8 anonim válasza:
Utolsó, ott a kulcs szó a PÉNZ. Nagyon nem mind1. De én is esélytelennek látom, ilyen korban sok az a 4 év. Egy 28 éves nőnél és egy 24 éves srácnál más a helyzet, de ILYEN korban eléggé esélytelen. :S
8/8 A kérdező kommentje:
hát jó, azért köszi a válaszokat :)
2014. dec. 18. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!