Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fontos! Mi kell ahhoz hogy buliba összejöjjek egy lánnyal?
Figyelt kérdés
ma voltam morizon's ligetbe és egyszerüen nem tudom mikell nekik és nem tartom magam csúnyának. mindjárt linkelek egy képet is. mi lehet a baj? még a szövegemmel is me lenne a gond? szisztok van kedvetek táncolni? ezt szoktam úgymond bevetni. itt a kép: [link]
18 éves vagyok
2014. febr. 15. 03:39
1/3 anonim válasza:
pedig oda rengeteg pua jár,úgyhogy lenne kitől tanulnod ha kicsit őket is figyelnéd nem csak a nőket.
2/3 A kérdező kommentje:
figyelném én.. de mindenkivel már van valaki.. és csak annyit látok h smárolnak meg táncolnak... meg honnan tudom h pl nincs pasijuk? multkor is ez ügyben beégtem
2014. febr. 15. 04:40
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok casanova meg donqiote se de 3-4 not felszedtem mar buliban. A buli egeszen madkeppen mukodik, mint mondjuk egy konyvtar. 1 tancolj es pasztazz, vagy csak pasztazz batran meregesd oket, azon gyujtik az erot a , hogy batran stirolod, de a szemet is. Mosolyoghatsz is. Aztan jon a valasz, vagy nem reagal, vagy vissza szemez. Ilyenkor lepni KELL! Odamesz felkered szemmel vagy szoval. Bar ma mar eleg ha szembol ratekersz ha befogado a tekintete. Ha nincs tanc, varakozas kint itallal akkor klasszikus hello mizu, hol tanulsz. Bar ennek nem vagyok kovetoje. Egy ferfit a no fog meg a tekintetevel es utana a ferfinel van a stafeta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!