Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg esélytelen, hogy a 10-es skálán nálam több mint 2 ponttal magasabb szintet elérő lánnyal összejöjjek?
Hát ha így állsz hozzá, már elbuktad a csajt..
Nézd, az a fontos hogy te hogyan állsz hozzá a dologohz, ha így, hoyg "esélytelen, de megpróbálom, hogy ihazam legyen" ez így nem jó... ezt hívják (negatív)önbeteljesítő jóslatnak...
Szerintem mindenre van esély, és ne add fel, legyél optimista a céljaidat illetően, ne a nehézségeket nézd, hanem a célt.
Mi alapján érte el ezeket a pontokat?
Ugyanolyan büdöset kullant mint bárki.
Két füle van, két szeme, meg egy szája.
Nő, tehát puncis, és cicis, tehát fiúknak való.
Mi a szar kell még ahhoz, hogy rányomulj???
Na ezért van az, hogy a sok kis pattanásosképű csak veri a Müller Roxána féle nőkre de egyet sem fog megkurjantani közülük. Menj rá, szedd fel, szard le mit érzel. Ha a személyiséged jó megkapod. Nincs pontozás, nincs olyan, hogy jobb.
Kövér vagyok, hosszú hajú és a ti tízes skálátokon 101-et érek el, mert fantasztikus vagyok, irigylésreméltó, a nők álma és minden titkok tudója az ágyban. Na?
Vagy kezdjek el én is nyekeregni, hogy jajj én puhos vagyok azt a feszes csöcsű csajt sosem kapom meg. Ha ezt tettem volna sosem kaptam volna meg, de végül ő mászott rám. Majdhogynem külön kérvényt nyújtott be, hogy ugyan már dugjam már meg, mert veszettül tüzel!
Ididóták
Ne viccelj te gondolod magadnál 2 ponttal jobbnak a lányt
Az a baj, ha azt mutatod, hogy nem vagy elég jó ő is úgy gondolja, hogy kevés vagy . . .
Egyébként bárkit össze lehet szedni csak figyelni kell =)
Vagy a külső vagy a szöveg alapján ha nincs meg a külső a jó szöveggel még a ringben vagy =) Tudj mg minél többet róla és máris nagy előnyre teszel szert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!