Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek az exem húgával?
Figyelt kérdés
Amikor még gimis voltam jártam egy lánnyal 3 évig. Nagy volt köztünk a szerelem de mivel más-más fősulira kerültünk (én pest, ő szeged.) a távolság miatt szakítottunk. Az exemnek van nála egy két évvel fiatalabb húga akivel mostanában sokszor összefutok. Az utóbbi pár hétben azon kaptam magamat h gyengéd érzéseim vannak az exem tesója iránt. Az volt párommal már 2 éve szakítottunk, de mi "szépen" váltunk el. Nem volt vita, gyűlölködés stb... Most viszont ha összejönnék a húgával félek h mit szólna. 21f2013. okt. 8. 15:47
1/7 Lina93 válasza:
Szerintem nagyon rosszul érintené.
Nem lenne jó ötlet összejönni a húgával.
2/7 anonim válasza:
Én nem agyalnék ezen.
Ha a távolság miatt "praktikus" okokból szakítottatok, és azóta nem jöttetek újra össze, te pedig a húgával lennél boldog, akkor mi köze lenne neki hozzá?
3/7 anonim válasza:
Én kikérném az exem véleményét/engedélyét...
4/7 Lina93 válasza:
# 3
Úgysem fogja azt mondani, hogy ne jöjjenek össze, de ettől függetlenül bántani fogja a dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ettől tartok h bántaná a dolog mert nem akarok fájdalmat okozni az exemnek de már járni sem akarok vele mert nem szeretem. Engem a húga érdekel de a probléma a szülőkkel is lehet mert tartok h mit szólnának a dolgokhoz.
2013. okt. 8. 20:32
6/7 Lina93 válasza:
Akkor járnál a legjobban, ha ezt a lányt valahogy megpróbálnád kiverni a fejedből.
Semmi jó dolog nem sülne ki belőle. :/
7/7 anonim válasza:
Menj össze vele.Mindenki lesz*arja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!