Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jóképű srác csak cicababával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű srác csak cicababával lehet? Esélytelen vagyok?

Figyelt kérdés

Én egy csendes visszafogott lány vagyok. Sztem nem vagyok ronda, de nem sminkelem magam, nincs műhajam, nem szolizom stb. És nekem a menő pasik tetszenek. A jóképűek, az ilyen típus pl [link]

Na és az ilyen pasiknak a cicababák kellenek, tehát esélytelen vagyok egy ilyen férfinál. Én kb semmilyennek tartom magam, mert nem vagyok menő csaj. Akkor kár is ilyen típusú pasik után vágyakoznom?

2013. nov. 10. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem értem minek neked ilyen csávó :D
2013. nov. 10. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó felszínes ember lehetsz
2013. nov. 10. 20:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján te nem vagy mű nő, de akkor miért a mű pasik tetszenek?
2013. nov. 10. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Édes drága jó Istenem, mivé torzították a mai lányok gondolkodását. Fogadjunk, hogy lenne a közeledben nem is egy átlagos srác, aki szeretne és tisztelne téged. Másrészt meg az is fontos, hogy TE mit tudnál hozzátenni egy kapcsolathoz. Jöttök itt a nagy igényeitekkel, miközben nem lehet veletek értelmesen elbeszélgetni, nincs életcélotok, és azt hiszitek, hogy a két szép szemetekért majd belétek zúg egy jópasi, holott ti meg szürke nyuszik vagytok. Tisztelet a kivételnek. Nem az a baj, hogy nem vagy menő csaj, hanem az, hogy gyakorlatilag olyan kis semmilyen, jellegtelen lány lehetsz, másrészt meg hogy ehhez képest túl sokat vársz el másoktól. Bocs az őszinteségemért, de ez van.
2013. nov. 10. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Namost ezzel mi férfiak is így vagyunk főleg akik nem a jóképűekhez tartoznak.Mi is sokszor vágyódunk egy szebb csaj után (nem feltétlenül kell hogy cicababa legyen) és mi is azt érezzük néha hogy esélyünk sincs.
2013. nov. 10. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Minden elfogultság és túlzás nélkül állíthatom,hogy a pasim rendkívül jóképű,jóvágású,egyébként a testvére is hasonló kaliberű.Elég sokan hajtottak rá,ma is tudok olyan csajról,aki szívesen behálózná.Mégis sikerült nulla sminkkel,műköröm és póthaj nélkül megfognom.Én foglalkoztam,törődtem is vele,kedves voltam és odaadó vele szemben,aminek meglett a gyümölcse.Szóval kellő kitartással és önbizalommal bárki elérhetővé válhat a számodra.Persze azokról beszélek,akiknek alapból személyiségre és külsőre is az esete vagy nyilván,mert ilyen azért nem terem minden bokorban,de akad.
2013. nov. 10. 20:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a vonzalom nem éppen testi dolog, és lehet, hogy az ilyen lányok jönnek be neki, mert különlegesnek tartja őket. Személy függő. Nekem volt ilyen jellegű barátom, és nem a kinézete miatt, de nem húztuk sokáig, pedig mindenki oda volt érte...
2013. nov. 10. 20:35
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Ez nem is jóképű srác, hanem egy ronda agyatlan tetováltph*sz agyú. K**va fostos az ízlésed, nem tudod te milyen a helyes pasi ;)
2013. nov. 10. 20:39
 9/13 anonim ***** válasza:
75%

Oké...Én a külsőn már kb alsó osztályos koromban túlléptem...nem tudom te hol tartasz agyilag,de majd egyszer te is rájössz hogy sz*rt se ér a külső,addig álmodozzál egy ilyen pasiról amíg nem ismered személyesen.

A nők hamarabb érnek,na nemá'! télleeg?? Én nem ezt látom,álomvilágban élnek.Nem baj,őket kilehet használni,mert naívak,ez a férfiaknak csak jó :D Kár hogy nem tart örökké ez az állapot.

2013. nov. 10. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Őszintén mit vársz?

Elég álszent vagy.

2013. nov. 10. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!