Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű srác csak cicababával lehet? Esélytelen vagyok?
Figyelt kérdés
Én egy csendes visszafogott lány vagyok. Sztem nem vagyok ronda, de nem sminkelem magam, nincs műhajam, nem szolizom stb. És nekem a menő pasik tetszenek. A jóképűek, az ilyen típus pl [link]
Na és az ilyen pasiknak a cicababák kellenek, tehát esélytelen vagyok egy ilyen férfinál. Én kb semmilyennek tartom magam, mert nem vagyok menő csaj. Akkor kár is ilyen típusú pasik után vágyakoznom?
2013. nov. 10. 20:23
11/13 anonim válasza:
Úgy látom ez a troll is jóllakott.:)
13/13 anonim válasza:
Kérdező. K..va felszínes vagy. Ha a rác ilyen akkor nem kellesz neki. Ha nem olyan, mint te akkor ha van egy kis esze azért nem kellesz neki, mert felszínes vagy és nem azért, mert nem vagy cicababa. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!