Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok minden lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok minden lánynál esélytelen?

Figyelt kérdés
Nem számít nálam a külső, nem ez alapján ítélem meg az embert,de sajnos úgy vettem észre,hogy a lányoknál abszolút esélytelen vagyok. 24 évemet fogom betölteni, és kicsit kellemetlen,hogy mindenkinek sikerül találnia valakit, nekem meg soha semmilyen kapcsolat. Ja, és nem, nem plázacicáknál próbálkoztam, mindenkinek adnék esélyt, de nincs kinek! Mi lehet a baj? Nem kell a bűn ronda vagy,vagy más ilyen szöveget írni, mert ezt az állítást az élet megcáfolta.
2013. szept. 13. 22:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Mármint olyan értelemben cáfolta meg,hogy a bűn ronda ismerőseimnek is lett barátnője.
2013. szept. 13. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 22 éves vagyok, és ugyanebben a cipőben járok én is. :( Még csak nem is csókolóztam soha!
2013. szept. 13. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran, hol és hogyan próbálkozol lányoknál?
2013. szept. 13. 22:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Alapjába véve beszélgetni próbálok, volt,hogy komolyabban próbáltam flörtölni. Mindenhol próbálkozom, ahol lehet társalogni. Nem vagyok visszafogott, nem gondolom,hogy gondom lenne a beszélőkémmel, és ennek ellenére semmi. :)
2013. szept. 13. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Menj el bulizni, és próbálkozz ittas állapotban, szintén intoxikált lányoknál. Kezdetnek jó. Kiismered magad, megtanulod mit szabad mondani, és mit nem. Ehhez persze az kell, hogy ne idd magad "felejtősre".

Minden visszautasítás tapasztalat.

Próbálkozz kitartóan, és össze fog jönni! :)

2013. szept. 13. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert nincs elég pénzed. A nőknek leginkább az kell.
2013. szept. 14. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!