Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy lánynál?

Figyelt kérdés
Új suliba kerültem. Megismerkedtem egy lánnyal, haverom is akkor ismerte meg. A lány eléggé visszahuzodo a fiuknál, de velem nagyon jól elvan. Haveromhoz nem szol egy szótse, meg más fiuhoz se, és még a táskáját is odateszi a mellette lévő székre hogy ne üljön oda senki. De nekem megengedte. Meg tök jól elvan velem... Mi az oka hogy ilyen jol elvagyunk, szerelmes belém, vagy cska barátként tekint rám??
2013. szept. 2. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
nem már kipihentette a táskáját maga mellett és úgy gondolta, hogy most leülhetsz te is..
2013. szept. 2. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem én arra lennék kiváncsi, hogy más fiukkal nem áll szóba, de velem tök jól elvan, pedig csak pár napja ismerem... ezt mit jelenthet?? szerelmes?? vagy csak barát??
2013. szept. 2. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bejössz neki
2013. szept. 2. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes?! Tegnap vagy ma ismert meg és máris szerelmes lenne?:D Dehogy. Max szimpatikus lehetsz neki, vagy tetszel neki..
2013. szept. 2. 19:59
 5/9 Pain for Pleasure ***** válasza:

Lehet azt hiszi meleg vagy. :D

Viccet félretéve, lehet tetszel neki, de az is előfordulhat, hogy csak haverként tekint rád. Puhatold ki, mik a szándékai. :)

2013. szept. 2. 20:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát azzért egy hete lassan ismerem :) De am ez jót jelenthet?? hogy jobban kijön velem mint akármelyik fiuval? VAgy nem? :(
2013. szept. 2. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 már leírták egypáran..
2013. szept. 2. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki! :)
2013. szept. 2. 20:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen :) Köszönöm szépena válaszokat ;)
2013. szept. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!