Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kezdeményezzek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdeményezzek a lánynál?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm akinek van barátja de viszont akármikor meglátjuk egymást mindig szemezünk megy egy kis mosolygás minden de sajnos nem volt sok alkalmunk beszélni egymással csak így hébe-hóba de akkor viszont nagyon jól elvoltunk együtt.Vágjak bele és próbáljam megszerezni?Ha lehet normális válaszokat!

2013. júl. 24. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne, ha visszautasít akkor a beszélőviszony is megszűnik köztetek. Csak csináld amit eddig és várd ki, hogy ő mit lép.
2013. júl. 24. 12:26
 2/3 IfYouKnowWhatIMean ***** válasza:
A lány kapcsolata komoly? Bár nem hiszem, hogy olyan lányra kéne hajtanod, akinek barátja van...:( De mondjuk egyszer ha látod rajta, hogy fáradt, kedvességed jeléül vigyél neki kávét, és akkor rögtön indulhat a társalgás.:)
2013. júl. 24. 12:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Első ettől a lehetőségtől én is félek

Második azt nem tudom hogy komoly-e a kapcsolata ebbe a témába még úgy nem mentünk bele

2013. júl. 24. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!