Mit kéne tennem?
Hello mindenki. Egy átlagos 14 éves meleg fiú vagyok. A homoszexualitásomra pád napja jöttem rá, amikor rájöttem, hogy a 4-5 éve nem látott barátomba belezúgtam. Amikor erre rájöttem, kicsit megijedtem, de már korábban is gyanítottam ezt, mert a kortársaim által vonzónak talált nők semmilyen hatással nem voltak rám, plusz barátnőm se volt, de még csak tetszeni se tetszett senki. A barátom anno a legjobb haverom volt, de aztán más környezetbe kerültünk, és csak nagy ritkán beszélgettünk egymással online. Amikor találkoztunk, egy kis beszélgetés után már éreztem a pillangókat a gyomromban és a szívverésem is felgyorsult, amikor közel került hozzám. Mivel pár napja jöttem rá erre, plusz eléggé félénk, mondhatni szociofób vagyok, még nem jöttem ki a szekrényből, és habár ő is küldött egy pár jelet, ami enyhén túlmutat az eddigi barátokkal történt kontektuson, de ettől függetlenül róla sem tudom, hogy homoszexuális lenne(bár kb. 75%, hogy az, a viselkedése és a beszélgetések, jelek alapján).
Mit tudnék tenni? Beszéljek vele nyíltan, ezzel kockáztatva a barátságunkat, és így a közös barátainkkal való kapcsolatomat? Vagy várjak kicsit, hogy hátha küld még több jelet, hogy esetleg jobban kiismerjem?
" átlagos 14 éves meleg fiú"
B&szki... Ennyi idősen én még azt se tudtam, hogy fiú vagy-e vagy lány. Te meg már a nemi identitásodban is biztos vagy? Inkább menj vissza játsszani, mert visszasírod még a szép gyerekkort. Ne foglalkozz ilyen baromságokkal.
#1: A legtöbb embernél a nemi identitás kérdése 14-15 éves korában dől el, a pubertáskor elején vagy közepén. Plusz a mai világban, ahol a kővésetek helyett ott az internet, a szexualitás mibenléte az iskolai felvilágosítás előtt jóv eljut a tinilhez. Semmi személyeskedés, de ugye ahogy vetsz, úgy aratsz.
#2: Köszönöm az értelmes és segítőkész választ. Az érzések mindenképp a barátságon túlmutatnak. Az egyik legmélyebb barátságom azzal a barátommal van, akivel már egyéves korom óta eggyütt játszom, és jobban ismerem, mint a vérszerinti testvéreimet(és ez nem csak arról szól, hogy tudom a kedvenc ételét, hanem kiismerem a hangulatát, a viselkedését, stb.). Az érzelmeim viszont az említett fiú iránt sokkal jobban szólnak a testiségről(nem a szexualitásról, arra egyáltalán nem állok készen lelkileg, habár a mai világban rengetegen 13 éves koruk környékén vesztik el a szüzességüket). A pubertáskor ledig személyfüggő, van, akinél a lelki rész jóval hamarabb befejeződik(pl. nálam), és van, akinél jóval tovább, akár 17 éves koráig is eltart. A többi részre már úgy érzem, válaszoltam, de megerősítésképp: legnagyobb valószínűséggel meleg vagyok, a Kinsley-skálán a 6-os mezőbe gondolom magam, mert ahogy említetted, még mindig a pubertáskorban vagyok, vagyis van esély egy minimális heteroszexualitásra. Ideges nem nagyon vagyok, bár kicsit depis voltam amiatt, mert úgy éreztem, hogy elveszítettwm magam. Ezen nagyrészt túl vagyok, de a fejemben egy kicsit még kavarognsk a dolgok. Köszönöm a jótanácsot :)
A 75% elég nagy arány. Gondolom elég sokat összejártok, találkoztok. Óvatosan érdeklődj nála, célozgass.
Figyeld a jeleket amiket ő ad le. (testbeszéd) Amennyiben meleg és vonzódik hozzád ő is ugyan abban a cipőben jár mint te.
Valószínű épp azon töri a fejét, hogy is mondja el neked...
Én fiatalon sokszor elkövettem azt a hibát, hogy féltem és nem mertem reagálni az egyértelmű jelekre.
Remélem összejöttök!
Sok sikert Nektek!
Szerintem 14 évesen van olyan ember aki már rég tudja csak még nem dolgozta fel a dolgot én ovi -óta tudom ,h mi a helyzet velem.
Világ életemben a férfiak vonzottak.
De csak 18 évesen sikerült elfogadnom magamat.
#7-es: Köszönöm a válaszod, egyetértek veled.
#8-as: Eléggé érdekel a pszichológia, plusz szabadidőmben internetes portálokon és a Wikin lógok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!