Mit kéne tennem? Nektek mi lenne a következő lépés?
Megismertem egy lányt, egyszer elmentünk meginni egy üditőt, tök jol elvoltunk, minden fain volt.
Beszélgettünk továbbra is, ma elmentünk bulizni, de nem így készültem, szóval semmi pénz nem volt nálam, vagyis hát kevés..Mondtam neki, hogy meghivnám szivesen, de nemhoztam magammal annyit, szóval ne is haragudjon, nem bunko akarok lenni.
Az a bajom, hogy ha beszélünk, tok kozombos, "jóéjt puszi" meg igy köszön el. Viszont, szokott keresni, meg ha találkozunk rengeteget jön, meg mosolyog rám. Ma is átöleltem, simogatta a kezem, odabujt, meg minden aranyos volt, hazament írtam neki hogy jóléreztem magam veled, ennyit írt : ":))"
mi legyen a következő lépés? teljesen kétértelmu ahogy viselkedik..:S
durva van egy lány akivel találkoztam tökjól elvoltunk és a végén ő vetete fel hogy beszéljünk még meg tali de fbn meg alig ir nem nagyon válaszolgat semmi..
ilyenkot az ember tényleg csak fogja a fejét hogy mivan
Sajnos én sem fogok tudni segíteni, mert én is pontosan ebben a cipőben járok. És megőrjít a dolog!!!
Ráadásul még ő vetette fel, hogy találkozzunk még...
Max annyit megtehetsz, hogy folyamat fenttartod az érdeklődésedet, és hátha egyszercsak megnyílik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!