Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy engem válasszon a barátja helyett? Mi legyen a következő lépés?

Figyelt kérdés

Együtt melózok egy nagyon szimpatikus csinos lánnyal.

Nemrég óta melózunk együtt első nap szemezgettünk egymással meg egész jól eldumálgattunk.

Pár napja a meló végén megmasszíroztam a vállát.

Ez számomra flörtnek tűnik, mert csak velem viselkedik így.

Nem hozta fel h van valakije csak fb-on láttam h kapcsolatban van, de nem nagyon éreztetem vele h tudom.

Nem csináltam még ilyet. Kicsit szégyenlem is magam, de nagyon tetszik a lány!

Mi legyen a következő lépés?

Addig nem akarok letenni róla míg ő nem mondja h barátja van és nem akar haverságnál többet.

2014. okt. 11. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Szégyeled hogy tetszik?miért?nagyon fiatal srác vagy?vagy lány?
2014. okt. 11. 18:18
 2/5 RRR ***** válasza:

addig üsd a vasat amíg meleg!

lehet,hogy már kihűlőben van a kapcsolata

amíg ő nem szól ,ne tégy le róla

2014. okt. 11. 18:20
 3/5 A kérdező kommentje:

20+ vagyok

eléggé fiatal igen

nem szégyenlem h tetszik hanem a természetem nem olyan h belerondítok egy kapcsolatba

de hát most megesett h megtetszett :D

és nem tudom h mi legyen a következő lépés

hívjam el valahová melón kívül vagy mit csináljak?

2014. okt. 11. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok.egyenlőre alig ismeritek egymást addig ne filózz ezen.lehet megismered és rájössz h mégsem kell.a külső nem minden.lehet egy nagyon idegesító tulajdonsága amiről még nem tudsz
2014. okt. 11. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
valahogy meg kell ismernem, sőt ha még nem is akar semmit tőlem akkor meg jobb lenne mihamarabb megtudni gondolom h ne őrlődjek
2014. okt. 11. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!