Régebben egy csaj belém szeretett, de túl éretlen voltam egy szerelemhez és nemtudtam hogy mit kéne tennem és sokat beszéltem vele és vártam hogy megkérdezze, hogy járunk e, de késöbb rájöttem de csak barátként kezel. Mit tegyek ha járni akarok vele?
Figyelt kérdés
Mint a kérdésben is leírtam volt még régen amikor mégeléggé éretlen voltam megismerkedtem egy csajjal aki jelezte a vonzódását irántam , de én azt gondoltam hogy majd ő megkérdezi hogy járunk e.(nekemis tetszett ő) egy idő eltelt ugy hogy nem beszeltunk es kiszeretett belőlem , mert túlságosan elhanyagoltam magam stb.. Most eltelt más ezóta egy fél,1 év és rendberaktam magam stb.. és rájöttem hogy mit kellett volna tennem azóta már több kapcsolata volt. És én próbáltam felé közeledni ujra és ennek az lett a vége hogy szinte legjobb barátként kezel. Mit kéne tennem , hogy újra játhassak vele? 13/F2014. okt. 31. 23:38
1/3 anonim válasza:
Majdnem ugyan így jártam 14 évesen. Most 19 vagyok néha még mindig furdal a lelki ismeret..
2/3 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy mit érzel iránta, ha nem szeretnél ÖRÖKRE a barátzónába ragadni:)
Légy végre férfi!:)
Én drukkolok
3/3 esbett válasza:
ha félénk vagy a felelsz vagy merszből kiderul ,hogy hogyan érez irantad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!