Mit kell tennem, hogy ilyen legyek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok az általános sulimba járok most utoljára,és azt szeretném,hogy középsuliban már ne legyek olyan akire ca csajok csak barántként figyelnek fel mint most mert ez van.Ezért kérném a segítséget tőletek,hogy mit csináljak az érdekében,hogy jó legyek középsuliban a csajozásban?mert menne csak nem tudom milyen öltözék legyen,milyen márkájuak,milyen stílus,és hogy nyitott legyek-e,és ravasz?Mert azt megálapítottam,hogy csak azokra buknak a csajok akik ilyen idiótának játszák meg magukat.Lehet itt priviben is beszélni velem.Mert ott talán többet kérdezhetek.És ha lehet lányok válaszoljanak,de fiúk is azért.2014. dec. 18. 14:53
2/4 anonim válasza:
Ez életed egyik fontos pontja, úgyhogy ne cseszd el, mert akkor sokmindent meg fogsz bánni.
Énis voltam ilyen helyzetben, ha kell a tanácsom írj privit.
3/4 A kérdező kommentje:
akkor te írj nekem
2014. dec. 18. 15:01
4/4 anonim válasza:
nem kell azért betojni, én anno lányként "elcsesztem", sőt, a másik fél sem alakította élete legjobbját, és most, 6 évvel később csodálatos párkapcsolatban vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!