Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal? Mit kellene tennem, hogy ne legyek ennyire felszines?
Tulsagosan fontos a külső, de meg ha helyes is a pasi, akkor meg figyelem, hogy milyen kornyezetben er, kik a baratai, milyen ruhakba jar, mennyire "menő". persze az is fontos, hogy okos legyen, muvelt es jo legyen a humora, valamint ha nem jar egyetemre, akkor azt mar rossz szemmel nezem...
Aki legutoljara tetszett, szexkapcsolatom volt vele, az minden heten mas lanyt dugott (en vele 10honapig volt, de rajtam kivul) minden heten rengereget ivott, drogozott is neha stb...de jol nezett ki, jofej volt es jo munkaja volt...
az a srac akivel most ismerkedek, egyetemre jar (egy jora), jol nez ki stb, de hogy megenlitette hogy alig van baratja, na ez egy minusz volt...
En TUDOM, hogy ez nem normalis es hogx nem erdemlek meg egy értékes pasit, aki tenyleg normalis...de en nem akarok ilyen lenni, nem akarom ezeket gondolni, nem akarom hogy olyan pasit akarjak akivel villoghatok..megis ilyen vagyok :(
pszichologushoz kellene mennem, vagy hogyan lehet ezen valtoztatni ??
(bocsanat a helyesiras miatt, telefonrol irok)
Akkor kifejtem.
Nem tűnik úgy mintha bármi problémád lenne a jelenlegi elvárásaiddal mert látszólag elég sok megfelelő pasit találsz és szexben sem szenvedsz hiányt tehát értelmetlen a rinyálás.
Nem tudom pontosan milyen jó munkája lehet egy kábítószerfüggő alkoholistának, valamint ezek hogy nem zavartak téged. Okos legyen - pipa, helyes legyen - pipa, drogfüggő alkoholista - ja ez nem fontos mert biztos jó vele megjelenni és másoknak eldicsekedni.
Legközelebb jobbal állj elő és felőlem jelentheted ezt is, körülbelül annyira érdekel mint zimbabwei devizaárfolyam jelenlegi állása.
figyeltetek a kerdesre?? Nekem ez igy nem jo! en is tudom, hogy igy nem lehet normalis kapcsolatom, mert a nem normalis pasik vonzanak, errol nem tehetek ! pont ez a kerdes, hogy hogyan tudnek megvaltozni?!
(nem volt alkoholista es kabitoszerfuggo, csak szeretett bulizni...es igen, eleg jo munkaja van, mert amugy egy ertelmes srac es jo abban amit csinal)
"a jó szexhez elég semmi normális kapcsolathoz, amíg nem a fiú belső őszinteségét figyelmességét és őt önmagát értékeled csak a felszínes dolgokat.."
igen, pont errol szol a kerdes, pontosan ez a problemam, amin szeretnek valtoztatni, de fogalmam sincsen hogyan, mivel ez belulrol jon :/
patric bateman az amerikai pszicho-ban élt ennyire vagy még durvább felszínes világban, közben szabadulni sem tudott belőle és nem is akart.
ő úgy oldotta ezt meg,hogy elkezdte megölni őket...néhányat meg is evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!