Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit értetek felszínes kapcsolat alatt?
Azt, hogy csak azért vannak egymás mellett, vagy a másikkal, hogy ne legyenek egyedül?
Vagy a látszatkapcsolatra?
Vagy ahol csak külsőségek számítanak és igazából nem is szeretik egymást?
Ahogy az első kérdésedben leírtad, úgy is.
Illetve ha a felek előzetes ismeretség nélkül csak úgy összejöttek, mert miért ne.
Hm, a második felével nem biztos, hogy egyet értek. Csak a miért ne? Utal a felszínességre.
Pl. az új barátommal kevés ismerettség után jöttünk össze, és a Mert, miért ne? nem szerepelt nálunk. Bár a miénket nem gondolom felszínesnek. Hónapok óta nem volt pasim, és nem igazán hajtottam arra, hogy most jajj de kell egy pasi.
Korábban is így voltam ezzel.
Azt ahol nincsenek érzelmek
Csak azért vannak együtt mert jó villogni a másikkal
kb azok amiket leírtál így együtt.
A felszínes kapcsolat kifejezés láttán nekem rögtön azok a kapcsolatok jutottak eszembe,ahol a férfi és nő nem szeretik Egymást,hanem csak egymás Testét..és ez nagy különbség!
Egész más mikor azért szeretem a másikat,mert látok benne valami értékeset,valamit,ami megfog,amiért felnézhetek rá,ami számomra különleges és szép,a belső tulajdonságait,vagy azért mert jó vele az ágyban..vagy amit írtatok már: jól mutat mellettem..
Tipikus sztárkapcsolatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!