Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Belemenjek a játékba, ha...

Belemenjek a játékba, ha szexuális jellegűen poénkodik?

Figyelt kérdés

Egy hónapja megismertem egy srácot, akivel nagyon szimpatizálok. Azóta találkoztunk párszor és beszélgetünk facebookon is, de csak mint barátok...illetve érezni, hogy több van köztünk, mert folyton vigyorgunk egymásra, vibrál a levegő köztünk, stb. Ahogy jobban megismertük egymást, kiderült hogy sok közös van bennünk, és jellemre is hasonlítunk. Nekem nagyon bejön a srác, és kapcsolatot szeretnék vele. Őt nem tudom, hogy mit akar tőlem, eddig nem nagyon volt semmi, talán mert félénk ilyen téren, most viszont facebookon elkezdett szexuális jellegű poénkodást nyomni.:D Vagyis...ezt nem tudom másképp kifejezni. Olyan flörtölős. De nem tudom, hogy csak kavarni akarna, vagy kapcsolatot is akarna velem. Mert én nem vagyok olyan lány, aki benne van az ilyesmiben. Én csak akkor fekszem le valakivel, ha kapcsolatban vagyunk. Úgyhogy most nem tudom, hogy hogy álljak a dologhoz, hogy reagáljak ezekre, mert nem szeretném azt sem, ha azt hinné, hogy nem jön be nekem.

19/L

2014. dec. 12. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Hmmm... személyes találkozó?

Ott jobban kiderülnek a dolgok.

2014. dec. 12. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

vedd a lapot, poénkodj vele. attól, hogy flörtöltök, "perverz poénokat" nyomattok, még nem jelenti azt hogy csak szexet akarsz. de ha úgy érzed hogy bejössz neki és többet szeretne, dobd fel hogy mi lenne ha taliznátok, egy süti vagy egy kávé vagy forraltbor, vagy valami. utána már ugyis alakul :) a lényeg hogy elkezdjetek randizgatni, aztán kiderül hogy mi van mi lesz.

20L

2014. dec. 12. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

kettes valaszolo +1

attol, hogy te is flortolsz vele, meg nem jelenti azt, hogy le is kell vele fekudnod. talalkozzatok, ismerjetek meg egymast, aztan a tobbi kialakul. nincs vesztenivalod, max par ora, amit vele toltesz :)

2014. dec. 12. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Reagálj rá, mert ettől jobban megkedvelhet! Az, hogy beszélgetsz vele, még nem jelenti azt, hogy le is fekszel vele minden további nélkül.
2014. dec. 12. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!