Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy őszinte kérdés (Nem...

Egy őszinte kérdés (Nem tartalmaz szexuális utalásokat) Nos, megnézed?

Figyelt kérdés

Szóval 20 éves srác vagyok, nem valami nagy az önbizalmam, konkrétan sehol sincs :D Mégis sokan mondják, h helyes vagyok, és nem sajnálatból vagy ilyenek, am nem igazán érzem, hogy bárkinek is megfelelhetek.

Ezzel szemben vannak olyan emberek, lányok és fiúk akik külsőleg nem nagy számok mégis úgy viselkednek mint akik most jöttek mondjuk egy filmből vagy címlapból. Tele vannak önbizalommal, arroganciával a külsejük miatt ami szerintem megalapozatlan.

Szóval ezt nem értem:/

2014. nov. 30. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2014. nov. 30. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyobb a tesztoszteron szintjük, esetleg keménynek akarnak tűnni.
2014. nov. 30. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
De.
 4/7 anonim ***** válasza:
megnéztem
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos láttál már kövér ótvar csajokat akkora pofával, mint egy kamion. Én ismerek világszép csajt, aki zsákruhákban is alig mer kimenni az utcára. Az a helyzet, hogy az önbizalom nem külső adottságok, hanem genetika, neveltetés, hormonszint kérdése.
2014. nov. 30. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:

A túlzott magabiztosság mikor nincs is ok rá szerintem rendkívül zavaró és visszataszító. Én egy lányt ismerek, akinél ez nagyon feltűnő, ő azért vált olyanná, mivel nagyon ronda volt mindig, és amikor egy fokkal jobb lett a helyzet - elment kozmetikushoz, megcsináltatta a haját, kiszőkíttette a bajszát, leborotválta a lábát- totál elszállt magától, és azt képzeli ő a legszebb, legdögösebb csaj.

Lehet ilyen is a háttérben, vagy csak nem érdekli őket a kinézet, és jól érzik magukat a bőrükben

2014. nov. 30. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Befolyásolja az is, hogy milyen a baráti közeged.

Én is jártam ebben a cipőben, mint te. Régen semmi önbizalmam nem volt, de megtanultam elfogadni magam úgy, ahogy vagyok. Átlagos lány vagyok, nem a push-up melltartót és 2 kg sminket hordó plázacicák közé tartozom, de nem is értem, mire vannak úgy oda, amikor tényleg semmi alapjuk nincs rá.

Tanuld meg szeretni önmagad, és ha azt mondják rád hogy jól nézel ki, akkor az úgy is van, fogadd is el. :) És hidd el, sok embernek megfelelnél, mindenki egy értékes ember! :) Tudnék erről regényt írni, de nem akarom a népet ezzel fárasztani. De ha gondolodjátok, írjatok.

19/L

2014. nov. 30. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!