Egy férfi, hogyan utasít vissza kíméletesen, de nem konkrétan? Milyen utalásokat tesz ilyenkor?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy szimpatikus vagyok neki, mert konkrétan mondta is, de mégsem lép. Az a sejtésem, hogy semmi komolyat nem akar. De nem értem miért nem.:( Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor milyen jeleket vagy szóbeli utalásokat tesz? Tudom konkrétan rá kéne kérdeznem, amit meg is fogok tenni, de kíváncsi vagyok erre. Köszönöm!
22/ L
2013. aug. 3. 15:33
2/5 anonim válasza:
Én megmondom kerek-perec, kíméletesen, de konkrétan, nem vagyok olyan bonyolult, komplikált, teremtés mint egy lány, én nem utalgatok.
3/5 anonim válasza:
Ott van az én barátom ő szívesen megfarkalna téged. Tuti módszer...
4/5 anonim válasza:
Az h te úgy érzed tetszel neki az még nem biztos h valójában tetszel neki :D ha mát konkrétumot mondott h de jól nézel ki...az meg h nem lép elég világos utalás ha csak nem ilyen tesze tosza.....de ezek csak találgatások a leírtadból nem tudom...lehet akar valamit lehet nem nem tudom te ismered a legegyszerübb ahogy írtad h rákérdezel :) utalni nem szoktam a nők nagy része amúgy is mindent félreért inkább meg szoktam illedelmesen mondani h jól érzem magam veled de kapcsolatba nem tudnálak elképzelni....
5/5 anonim válasza:
Ha pikk-pakk rátér a szexre. Ugyanis, arra szinte bárki jó nekik, de ha járni akarnak egy nővel, akkor vigyáznak ezzel a témával. Szóval, a szexes dolog, szinte majdnem biztos, hogy arról szól, hogy nem akar komolya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!