Ha valakinek baj van a prosztatájával, akkor az konkrétan mire hat ki és ez mitől alakulhat ki?
Figyelt kérdés
Úgy fest, hogy baj van a prosztatámmal,már kb 1,5-2éve...Gyakran kell járnom pisilni, nagyon gyakran és a pisilés sem olyan mint régen, mert sokszor erőlködnöm kell. Már ha megyek valahova, akkor is mindig ehhez kell igazítanom a programom és már pár hónapja már éjszakánként is ki kell járnom wc-re, pedig régen éjszakánként nagyon ritka volt, ha kijártam és már pár hónapja szinte már mindig.Azt is hallottam, hogy ez kiterjed a szexuális életre is, de ez mégis hogyan??2013. márc. 16. 23:28
1/2 anonim válasza:
A prosztata másnéven dülmirigy a húgycső kezdeti szakasza körül helyezkedik el. Ezért a gyakori vizelési inger, ha ez megnagyobbodik, elzárja a húgycsövet. A szexuális életre nem tudom pontosan milyen hatással lehet, de ha elzárja a húgycsövet gondolom ejakulálni sem tud az illető, vagy nehezebben, illetve hiányzik a mirigy által termelt váladék.
Javasolnám az orvos felkeresését, lehet, hogy egy prosztatarák van kialakulóban, és mint tudjuk kezelhető, HA időben érszreveszik. Meg gondolom jobb lenne újra normálisan vizelni...
2/2 anonim válasza:
A figyelmeztetést(prosztata rák)vedd komolyan!Ugyan nem tudom hány éves vagy,de idős korban a jó indulatú prosztata megnagyobbodás szinte mindenkit érint.Fiatal korban viszont nagy az esélye a prosztata ráknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!