Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 15 éves lány vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves lány vagyok és van egy barátom több mint 2 éve. Nagyon szeretjük egymást de eddig még nem volt köztünk szexuális kapcsolat. Ő már nagyon szeretné és én is csak én kicsit félek. Ti mit gondoltok? Belemenjek, vagy várjak még egy kicsit?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 4. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem menj, nem olyan rossz dolog az.
2014. ápr. 4. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
KISLáNY VAGY.... Majd tíz év múlva. Különben szólok anyádnak....
2014. ápr. 4. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Petting sem volt? Mert azzal kéne kezdeni. És a védekezést is beszéljétek meg (ami a te korodban ugye csak az lehet, hogy ő gumióvszert húz).

Szóval szerintem várj még a konkrét aktussal kicsit, pettingeljetek, fedezzétek fel egymás testét, próbáljátok meg kézzel/szájjal az örömszerzést a másiknak.

2014. ápr. 4. 15:40
 4/10 Turismo ***** válasza:
55%
Emberek... Nektek van eszetek?? 15 éves lányt arra biztatni, hogy szexeljen? Komolyan mondom ez a mai világ egy szenny egy mocsok legszívesebben az ilyen embereket hülyére verném. :D Szerintem várjátok meg a 18-at. Azért mert már más csinálja nektek még nem kell. Nem akarom elvenni az örömötök semmi ilyesmiről nincs szó, de még mind a ketten nagyon gyerekek vagytok. Én biztos, hogy nem engedném.
2014. ápr. 4. 15:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Petting már volt.

De Ő nemsokára 16 lesz és Ő már nagyon szeretné.

Igazából én is de én félek , és ahogy ti is mondjátok még korainak találom ezt az egészet.

2014. ápr. 4. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:

4# Én abból indultam ki, hogy mindketten nagyon szeretnék és már két éve vannak együtt. Tény, hogy korai, ezért is ajánlottam a pettinget, ha nem bírnak várni. Hiába mondanám nekik, hogy várjanak még 17-18 éves korig, az ilyen kommentekre nem szoktak hallgatni.

Kérdező. Ha korainak érzed, akkor egyszerű a dolog: várj még, nem kell belemenned.

2014. ápr. 4. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Ebben ne befolyásoljon sem a barátod, sem a kommentelők, se barátnők, se senki.

Majd ha úgy érzed, hogy szeretnéd akkor. Ez ne legyen kényszer, nem kötelesség, nem elvárás.

15 évesen egyáltalán nem kell szexelned a barátoddal, majd ha úgy érzed itt az ideje. Ha SZERETNÉD te is, ha vágysz rá akkor.

Semmiről nem fogsz lemaradni, akkor sem ha még éveket vársz.

2014. ápr. 4. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Fizikálisan nem korai, de lelkileg még lehet hogy az.
2014. ápr. 4. 17:37
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat , nagyon kedvesek vagytok :)

Szerintem még várok vele :)

2014. ápr. 4. 18:56
 10/10 Turismo ***** válasza:
Ha tényleg szeretitek egymást akkor tudtok várni! :)
2014. ápr. 5. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!