Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül fogok maradni egész életemben? 16L
Még soha nem volt senkim, mégcsak nem is csókolóztam soha. Nem akarom megint megkapni azt hogy még korai emiatt aggódnom mert szerintem már bőven itt lenne az ideje. Még a nálam sokkal rondább lányok is 'elkeltek'! Szerintem külsőleg rendben vagyok. Nem tartom magamat csúnyának. Nem vagyok rib @nc. Nem iszom, nem cigizem nem menőzök facebook-on kamu Louis Vuitton cuccokkal. Csak egy egyszerű lány vagyok. Nem ártok senkinek, nem keresem a bajt. Mások szerint spontán vagyok és vicces. Jókat lehet velem beszélgetni.
Mi a baj velem? Mit tettem amiért senkinek nem kellek? Tetszik valaki de valószínűleg ő is csak barátként tekint rám.
Örök egyedüllétre vagyok ítélve? Van/volt még valaki ilyen helyzetbe? Ebbe bele kell törődni?
Olyan jó lenne ezt megbeszélni.
16L
Bármit hozhat az élet, soha ne törődj bele a sorsodba!
Harcolj, küzdelem nélkül ne add fel!
Hogy mi a baj?????? HOGY MI A BAJ?? Nem tettél? hátt az biztos...
alkoholt már pedig inni KELL itt van a kutya elásva...
de csak mértékkel... a mérték a vödör legyen
Hűűha! Neked véged van! az életednek értelmes sincs már!
16 éves vagy! már nagyon öreg vagy. Semmi értelme semminek.
Mikor én 16 éves voltam (kb. 8 éve) akkor a legjobb barátnőim velem együtt még mindig nem keltek el.
Mi 18 felett találtunk párt magunknak, sőt én speciel 19 évesen csókolóztam először. Ilyen mentalitással viszont garantálom, hogy Te nem fogod megélni az első csókod :P
Saját tapasztalatom az,hogy kicsit rámenősnek kell lenni! Utána pedig várni, hogy a fiú lépjen és így azt higyje ő kezdeményezett. Nagyon szép gondolat az,hogy a fiú kezd udvarolni, de sajnos a sok fiú nem teszi.
Sokan félnek a visszautasítástól, vagy más miatt. 2 fiúval jártam eddig, mind a kétszer nekem kellett kezdeményezni.
Pedig azt mondják szép lány vagyok és kedves.
L19
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!