Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül fogok maradni egész életemben? 16L
Még soha nem volt senkim, mégcsak nem is csókolóztam soha. Nem akarom megint megkapni azt hogy még korai emiatt aggódnom mert szerintem már bőven itt lenne az ideje. Még a nálam sokkal rondább lányok is 'elkeltek'! Szerintem külsőleg rendben vagyok. Nem tartom magamat csúnyának. Nem vagyok rib @nc. Nem iszom, nem cigizem nem menőzök facebook-on kamu Louis Vuitton cuccokkal. Csak egy egyszerű lány vagyok. Nem ártok senkinek, nem keresem a bajt. Mások szerint spontán vagyok és vicces. Jókat lehet velem beszélgetni.
Mi a baj velem? Mit tettem amiért senkinek nem kellek? Tetszik valaki de valószínűleg ő is csak barátként tekint rám.
Örök egyedüllétre vagyok ítélve? Van/volt még valaki ilyen helyzetbe? Ebbe bele kell törődni?
Olyan jó lenne ezt megbeszélni.
16L
16? Jajj de le vagy maradva...
Csak mondom, hogy én most 20 évesen csókolóztam először...
20/L
Tudod miért nem történik semmi?
Mert nem mersz élni, a saját komfortzónádon kívül még csak kitekinteni se mersz. Pedig ott történnek a jó dolgok.
Tudod miért nem kellesz senkinek?
Mert rinyálsz és sajnáltatod magad. Az ember kisugárzása mindent elárul magáról. Rólad valószínüleg süt a kétségbeesettség és a szeretetéhség. Ki akar egy ilyen emberrel kezdeni? Én aztán nem...
Sürgősen változtass a hozzáállásodon, mert annyira meg fogod szokni a rinyálást, hogy egy eviselhetetlen, hisztis, kapcsolatfüggő kibírhatatlan nőszemély lesz belőled. Így sosem leszel boldog.
Ha egyedül nem tudsz boldogulni az életben és boldog lenni, akkor hidd el, mással sem fogsz az lenni. Valami midnig lesz, ami miatt elégedetlenkedsz majd. Kapd össze magad sürgősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!