Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan fiú, akinek van...

Van itt olyan fiú, akinek van valamilyen (nem "komoly"! Tehát pl. depresszió, pánik, ilyesmi) pszichiátriai betegsége?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, ocd, ptsd, ed. Félreértés ne essék, nem ez a fétisem, és nem vagyok defektes sem, csak tapasztalatom szerint (meg persze magamat ismerve) teljesen más az ilyen típusú betegek lelkivilága, mint a "normáisaké". Persze evidens, hogy más, de én most arra célzok, hogy pl. sokkal érzelmesebbek, stb... És szívesen ismernék meg olyan fiúka, akik hasonló cipőben járnak, mint én. :)
2014. dec. 11. 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem pánikzavarom van de lány vagyok..szivacs :D
2014. dec. 11. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:
ha megmondod merrefelé élsz, beszélgethetünk :)
2014. dec. 11. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Én régen súlyos bipol depis voltam de már jobban vagyok. De nem csak azért nem szeretnék veled ismerkedni mert fiatal vagy hozzám, hanem mert alapból kerülöm az olyan embereket akik hasonló problémával kűzdenek, mint ami nekem volt. Tudom ez kegyetlenül hangzik, de magamat is alig birtam elviselni akkoriban. Életvidám, pörgős, szórakozni szerető lányok társaságát keresem inkább. Neked is azt tanácsolom, olyanokkal kezdj akik "egészségesek", de a te dolgod.

Minden jót és jobbulást.

2014. dec. 11. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Én szociális fóbiás vagyok, meg úgy általában is szorongó, aggódó természetem van. Ezt nem azért írtam, mert nem tartom komolynak, súlyosnak ezeket a dolgokat. Mindenkinek a maga problémái a legnagyobbak; - van egy ilyen mondás.

De mit jelent a kérdés alatt olvasható "ocd", a "ptsd", és az "ed"?

2014. dec. 12. 00:38
 15/17 anonim válasza:
Nekem kényszerbetegség van és bipoláris zavar.
2014. dec. 14. 00:07
 16/17 A kérdező kommentje:

Leírtam párszor, hogy a komolyat nem arra értem, mennyire rossz az adott dolog, hanem hogy mennyire károsítja a tudatot a betegség csúnyán fogalmazva.

OCD - kényszerbetegség

PTSD - poszttraumatikus stressz szindróma

ED - evészavar

2014. dec. 14. 21:05
 17/17 anonim ***** válasza:
én csak simán szeretethiányos vagyok és megrögzötten önbizalomhiányos még a sok dicsérgetés és bátoritás ellenére is, ha van kedved beszélni még akkor irj:) 17F
2015. jan. 19. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!