Van itt olyan fiú, akinek van valamilyen (nem "komoly"! Tehát pl. depresszió, pánik, ilyesmi) pszichiátriai betegsége?
Én régen súlyos bipol depis voltam de már jobban vagyok. De nem csak azért nem szeretnék veled ismerkedni mert fiatal vagy hozzám, hanem mert alapból kerülöm az olyan embereket akik hasonló problémával kűzdenek, mint ami nekem volt. Tudom ez kegyetlenül hangzik, de magamat is alig birtam elviselni akkoriban. Életvidám, pörgős, szórakozni szerető lányok társaságát keresem inkább. Neked is azt tanácsolom, olyanokkal kezdj akik "egészségesek", de a te dolgod.
Minden jót és jobbulást.
Én szociális fóbiás vagyok, meg úgy általában is szorongó, aggódó természetem van. Ezt nem azért írtam, mert nem tartom komolynak, súlyosnak ezeket a dolgokat. Mindenkinek a maga problémái a legnagyobbak; - van egy ilyen mondás.
De mit jelent a kérdés alatt olvasható "ocd", a "ptsd", és az "ed"?
Leírtam párszor, hogy a komolyat nem arra értem, mennyire rossz az adott dolog, hanem hogy mennyire károsítja a tudatot a betegség csúnyán fogalmazva.
OCD - kényszerbetegség
PTSD - poszttraumatikus stressz szindróma
ED - evészavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!