Volt olyan anime amit megkönnyeztetek, vagy debisek lettetek tőlle? :D
Spoilerkedek egy kicsit :D :
Én konkrétan sírtam az Angel Beats!-en... a végén csak bekönnyeztem, de leginkább az érintett meg amikor Yui békére lelt (na itt zokogtan :D) és az amikor Otonoshi meghalt a metró alagútban :/
Anohana - na itt semmi nem volt... a végén kicsit megszorúlt a szívem, de nem igazán hatott meg.
Corpse Party - na itt a végén meg csak bámultam magam elé a semmibe kb 5 percen keresztül... (+ 1 kérdés, melyik csaj volt a végén aki megőrült?)
Mirai Nikki - na itt utálom a főszereplő srácot, (kicsit örültem neki, hogy magára maradt :D, de az eredeti vég persze happy; Yunot sokkal inkább sajnáltam :/
Black Bullet - na itt könnyeztem amikor lebombázták a kislányok "iskoláját" és amikor a végén Enju visszaemlékezett a barátaira és kérdezte -"hogy vajon fájt neki" vagy valami haronlót mondott.
Rainbow - 2. rész aki látta nem kell semmit mondanom... :/
Szentjánosbogarak sírja - itt sem kell mesélnem szerintem...
Attack on Titan - napokig katarzisban voltam... életem legjobb animéje.
Rátok melyik anime volt nagy hatással?
Ha van még valami, komoly, drámai, szomorú anime ajánlanátok?
és korotok, nemetek?
17f :D (pedig nem vagyok érzékeny, depis tipus :DD)
előre is köszönöm!
Engem általában az olyan jelenetek indítanak meg, amikor valaki olyan hal meg, aki kiérdemelte a tiszteletemet. A tiniszerelmes szakítós, csöpögős dolgok hidegen hagynak teljesen.
SPOILER!
One Piece-ben a búcsúzás Going Merrytől bizony megríkatott, Ace és Whitebeard halálát is megkönnyeztem, de igazán akkor tört el a mécses, mikor a sírjukat láttam lerajzolva. :)
SPOILER vége
Szentjánosbogarak sírja ezt kifelejtettem tényleg nagyon szomorú volt az egész :/ az a durva, hogy talán még meg is történhetett az egész annyira életszerű...
4# Szerintem folytasd az Elfen Lied-ot nagyon jó, nekem kedvencem :)
Jó folytatom. Hallottam lesznek még benne depis részek...
Egy másik, amin sokat nevettem, de nagyon depis volt a WataMote.
bújj bújj szellem vége
Spoiler lehet
Főleg, ha macskát már veszítettél el + több része is volt ami szomorkás...
Spoileres lehet!
One Piece:
Ace halála
Whitebeard halála
Naruto:
Ero sennin halála
Itachi halála
Kakashi "halála" Pain támadásakor, tényleg azt hittem végleg meghalt, nagyon kiakadtam
Naruto találkozása az apjával, majd az anyjával
SPOILER
>
>
>
>
-Bújj Bújj szellem vége
-Corpse Party utolsó 10 perce
-Detective Conan
-Naruto: III.Hokage temetése;Sasori elleni csata;az Edo Tensei utáni harcok nagy része;
-Death Note - L halála és az utolsó klip
Death Note: totál depis lettem! De nagyon
Naruto: amikor Minatoval találkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!