Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Volt olyan anime amit megkönny...

Volt olyan anime amit megkönnyeztetek, vagy debisek lettetek tőlle? :D

Figyelt kérdés

Spoilerkedek egy kicsit :D :

Én konkrétan sírtam az Angel Beats!-en... a végén csak bekönnyeztem, de leginkább az érintett meg amikor Yui békére lelt (na itt zokogtan :D) és az amikor Otonoshi meghalt a metró alagútban :/

Anohana - na itt semmi nem volt... a végén kicsit megszorúlt a szívem, de nem igazán hatott meg.

Corpse Party - na itt a végén meg csak bámultam magam elé a semmibe kb 5 percen keresztül... (+ 1 kérdés, melyik csaj volt a végén aki megőrült?)

Mirai Nikki - na itt utálom a főszereplő srácot, (kicsit örültem neki, hogy magára maradt :D, de az eredeti vég persze happy; Yunot sokkal inkább sajnáltam :/

Black Bullet - na itt könnyeztem amikor lebombázták a kislányok "iskoláját" és amikor a végén Enju visszaemlékezett a barátaira és kérdezte -"hogy vajon fájt neki" vagy valami haronlót mondott.

Rainbow - 2. rész aki látta nem kell semmit mondanom... :/

Szentjánosbogarak sírja - itt sem kell mesélnem szerintem...

Attack on Titan - napokig katarzisban voltam... életem legjobb animéje.

Rátok melyik anime volt nagy hatással?

Ha van még valami, komoly, drámai, szomorú anime ajánlanátok?

és korotok, nemetek?

17f :D (pedig nem vagyok érzékeny, depis tipus :DD)

előre is köszönöm!

2014. nov. 11. 21:52
1 2 3
 1/27 lilike34 válasza:
én narutot könnyeztem meg, (amikor találkozott az anyával) , meg a one pieceben amikor fény derült Nami és Robin múltjára , Gintamaban Gin-sannak amnéziája volt , Fairy tailben amikor Gerardal harcoltak Psycho passban mikor Kagari meghalt.Meg amikor az Attack on Titan végére értem T.T
2014. nov. 12. 12:48
 2/27 anonim ***** válasza:

Engem általában az olyan jelenetek indítanak meg, amikor valaki olyan hal meg, aki kiérdemelte a tiszteletemet. A tiniszerelmes szakítós, csöpögős dolgok hidegen hagynak teljesen.

SPOILER!

One Piece-ben a búcsúzás Going Merrytől bizony megríkatott, Ace és Whitebeard halálát is megkönnyeztem, de igazán akkor tört el a mécses, mikor a sírjukat láttam lerajzolva. :)

SPOILER vége

2014. nov. 12. 13:27
 3/27 anonim ***** válasza:
Én a Szentjánosbogarak sírján sírtam. Nagyon szomorú az egész mű. Nem spoilerkedek vele nagyot, hisz már az első öt percben is láthatjuk a dolgot: Elkeserítő, amikor tudod, hogy mindkettő főszereplő meg fog halni, és milyen is a testvérpár sorsa.
2014. nov. 12. 16:46
 4/27 anonim ***** válasza:
Elfen lied nem láttam teljesen de a 3. résznél depressziós lettem.
2014. nov. 12. 19:24
 5/27 A kérdező kommentje:

Szentjánosbogarak sírja ezt kifelejtettem tényleg nagyon szomorú volt az egész :/ az a durva, hogy talán még meg is történhetett az egész annyira életszerű...

4# Szerintem folytasd az Elfen Lied-ot nagyon jó, nekem kedvencem :)

2014. nov. 12. 22:33
 6/27 anonim ***** válasza:

Jó folytatom. Hallottam lesznek még benne depis részek...

Egy másik, amin sokat nevettem, de nagyon depis volt a WataMote.

2014. nov. 13. 15:10
 7/27 anonim ***** válasza:

bújj bújj szellem vége

Spoiler lehet

Főleg, ha macskát már veszítettél el + több része is volt ami szomorkás...

2014. nov. 13. 18:45
 8/27 anonim ***** válasza:

Spoileres lehet!

One Piece:

Ace halála

Whitebeard halála

Naruto:

Ero sennin halála

Itachi halála

Kakashi "halála" Pain támadásakor, tényleg azt hittem végleg meghalt, nagyon kiakadtam

Naruto találkozása az apjával, majd az anyjával

2014. nov. 13. 19:26
 9/27 anonim ***** válasza:

SPOILER

>

>

>

>

-Bújj Bújj szellem vége

-Corpse Party utolsó 10 perce

-Detective Conan

-Naruto: III.Hokage temetése;Sasori elleni csata;az Edo Tensei utáni harcok nagy része;

-Death Note - L halála és az utolsó klip

2014. nov. 13. 20:17
 10/27 Nirata ***** válasza:

Death Note: totál depis lettem! De nagyon

Naruto: amikor Minatoval találkozik

2014. nov. 14. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!