Volt olyan anime amit megkönnyeztetek, vagy debisek lettetek tőlle? :D
Spoilerkedek egy kicsit :D :
Én konkrétan sírtam az Angel Beats!-en... a végén csak bekönnyeztem, de leginkább az érintett meg amikor Yui békére lelt (na itt zokogtan :D) és az amikor Otonoshi meghalt a metró alagútban :/
Anohana - na itt semmi nem volt... a végén kicsit megszorúlt a szívem, de nem igazán hatott meg.
Corpse Party - na itt a végén meg csak bámultam magam elé a semmibe kb 5 percen keresztül... (+ 1 kérdés, melyik csaj volt a végén aki megőrült?)
Mirai Nikki - na itt utálom a főszereplő srácot, (kicsit örültem neki, hogy magára maradt :D, de az eredeti vég persze happy; Yunot sokkal inkább sajnáltam :/
Black Bullet - na itt könnyeztem amikor lebombázták a kislányok "iskoláját" és amikor a végén Enju visszaemlékezett a barátaira és kérdezte -"hogy vajon fájt neki" vagy valami haronlót mondott.
Rainbow - 2. rész aki látta nem kell semmit mondanom... :/
Szentjánosbogarak sírja - itt sem kell mesélnem szerintem...
Attack on Titan - napokig katarzisban voltam... életem legjobb animéje.
Rátok melyik anime volt nagy hatással?
Ha van még valami, komoly, drámai, szomorú anime ajánlanátok?
és korotok, nemetek?
17f :D (pedig nem vagyok érzékeny, depis tipus :DD)
előre is köszönöm!
Air: amikor Misuzu meghal
Clannad after story
Popotan a vége felé
Naruto mikor az édesanyjával találkozik
Elfen Lied: 5 év 5 sec alatt
Depis nem lettem tőlük, de azért potyogtak a könnyeim.
Köszönöm a válaszokat :)
Death Note - a vége tényleg szomorú... :/ és még Light apját is sajnáltam amikor meghalt.
Elfen Lied - hűű ez is nagyon jó, kedvencem. A kislányt nagyon sajnáltam aki elszökött otthonról, mert mit tettek vele és mindig kérte a maradékot a pékestől... :/
Az apját meg béézbóózütővel szerte szétverném ha lehetne. Spoiler*
Lucy is ugye a manga végén meghal...
AnoHana
Clannad,
Angel Beats (de csak a vége, maga az anime elég gyenge lett).
Blood+ vége
+ írnék még egy japán játékot is:
Final Fantasy Crisis Core
Steins;Gatet tervben van csak az a helyzet egyszerűen utálom a sci-fit és ugye kicsit olyan, vagy nem annyira vészes?
Code Geass-nél is ugyan ez a helyzet ez is még csak tervben van, de a sci-fi (itt a robotok) miatt húzom-vonom :D
Akkor bele is kezdek :)
Akame ga Kill - hát nem tudom mit mondjak... jó nak jó meg minden, de kicsit unalmas, hogy a főhős ennyire "gyenge" és nem tudja megmenteni a barátait...
Another - na ezt kihagytam, az OVA ami Mei-ről szól annyira durván szomorú... :/ de egyben cuki is :D
SPOILER*
az utolsó jelenet meg végképp... amikor a babát rárakja a tesója koporsójára...
nem tom láttátok e már?
Clannad After Story
AnoHana
Angelbeats
Code Geass vége
Deadman Wonderland - manga vége
Elfen Lied - manga vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!