Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan fiú, akinek van...

Van itt olyan fiú, akinek van valamilyen (nem "komoly"! Tehát pl. depresszió, pánik, ilyesmi) pszichiátriai betegsége?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, ocd, ptsd, ed. Félreértés ne essék, nem ez a fétisem, és nem vagyok defektes sem, csak tapasztalatom szerint (meg persze magamat ismerve) teljesen más az ilyen típusú betegek lelkivilága, mint a "normáisaké". Persze evidens, hogy más, de én most arra célzok, hogy pl. sokkal érzelmesebbek, stb... És szívesen ismernék meg olyan fiúka, akik hasonló cipőben járnak, mint én. :)
2014. dec. 11. 19:13
1 2
 1/17 RRR ***** válasza:
krónikus punci hiányom van:DDDD
2014. dec. 11. 19:15
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fiú, de régen volt enyhe depresszióm és ocd-m.

Amúgy igazad van, az ilyen emberek lelkivilága teljesen más. Én például sokkal védelmezőbb lettem, miután kigyógyultam a betegségeimből.:)

2014. dec. 11. 19:16
 3/17 anonim ***** válasza:

a depresszio azért elég komoly betegség...

amugy kezdeti depressziom volt.. 18

2014. dec. 11. 19:17
 4/17 A kérdező kommentje:
A nem "komoly" alatt azt értem, hogy nem a pl. autistákra gondoltam a kérdésben. Azzal tisztában vagyok, hogy a depresszió is komoly, ahogyan az én bajaim se kellemesek, csak típusilag mások, szerencsére. :)
2014. dec. 11. 19:19
 5/17 anonim ***** válasza:
persze. de pl egy auista nem depis. "csupán" antiszociális.
2014. dec. 11. 19:23
 6/17 A kérdező kommentje:
És ez hogy jön ide? >< Amúgy eléggé nem vagy tisztában az autizmus jelentésével, szóval légyszi ne írj hülyeségeket. Az autizmus egy nagyon súlyos kórkép, és nem "csak" antiszociálisságból áll. Sok autistát ismertem meg, mikor kórházban voltam, így sokat tudok róluk.
2014. dec. 11. 19:25
 7/17 anonim ***** válasza:

A nem "komoly" alatt azt értem, hogy nem a pl. autistákra gondoltam a kérdésben.

mondjuk igy jön ide. na mindegy.

2014. dec. 11. 19:26
 8/17 A kérdező kommentje:
Arra rájöttem. :D Arra nem, hogy az hogyan jutott eszedbe, hogy egy autista nem "depis", hanem "csak" antiszoc.
2014. dec. 11. 19:27
 9/17 anonim ***** válasza:

Hosszú ideje szenvedek depressziótól, járok társaságba, próbálom jól érezni magam, de legbelül sosem sikerül. Valóban mélyebb érzelmeim vannak, amiket kimutatok, de csak annak az egy lánynak, akit nagyon szeretek. Hasonlóan letört kedvű lánnyal nem tudom, hogy milyen lehet ismerkedni, mivel az ember a párjában lel boldogságot, és ha mindketten negatívak, nem sokat segít a dolog.

18/F

2014. dec. 11. 19:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem disthymiám van.
2014. dec. 11. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!