Reagálás a 30-as hsz-re:Azért a szexre hegyeztem ki a reagálásaim lényegét, mivel ahogy elnéztem az itt hozzászólókat,mások is erröl az oldalárol közelítették meg a kérdést...De akkor nézzünk egy másik nézőpontot annak bizonyítására, hogy nem igazán normális dolog a kislányokkal való kapcsolat felnőtt férfiaknak...Most csak gondoljunk már bele pl. abba, hogy ha valaki mondjuk 40 évesen "komoly kapcsolatot" kezd egy 14 éves kislánnyal, és mondjuk 10 év múlva össze is házasodnak...Ez esetben a házasság napján a férfi lesz mondjuk 50 éves, a csajszi meg mondjuk 24...Hát...Alighanem már ez a két szám is sok problémát fog magában rejteni, de hogy még látványosabb legyen a dolog, nézzük meg az ilyen kapcsolatot mondjuk 15 év házasság után...Ekkor ugye a férfi lesz már vagy 65 éves, a felesége pedig még csak akkor lesz kb.38-40 éves...Hát...Van egy olyan érzésem, hogy pl. ilyen esetben is lesznek ám problémák...Egy 65 éves férj, egy 38-40 éves feleséggel...Amikor már ugye egy férfi ilyen korban már finoman szólva sincs a szexuális potenciálja csúcsán álltalában,viszont a nők nagyrésze meg pont ilyen korban szokott vágyni leginkább az "igényes,és minőségiˇ" szexre...Na...A többiröl van elképzelésem, azaz mit elképzelésem...Láttam már ilyen párokat az idők folyamán, és tudom jól azt,hogy bizony ilyen különböző koru házasfelek esetében vagy szétrázódott a házasság, vagy ha meg is maradt, hát a férj akkora szarvakkal a fején mászkált, hogy elment volna már valami főnyeremény trófeának is egy szarvasvadászaton az erdőben...Szóval továbbra is mondanám, hogy NAGYON NEMNORMÁLIS DOLOG szerintem sehogyse egy meglett férfinek kislányokkal foglalkozni...Sehogyse az...
2014. dec. 12. 16:24
32/33 anonim válasza:
31:
De te sajnos az a baj, hogy a modern időkbe helyezed a dolgot.
Most azt képzeld el hogy ugyanúgy van egy 20 éves nő-40 éves férfi, vagy egy 40 éves nő-60 éves férfi házassága.
De a régi időkben.
Tehát hogy nincs az, hogy a nő napi 100 férfival találkozik, akivel megcsalhatja a férjét. Nincs az, hogyha kicsit unatkozik akkor minden napra jut 5 férfi, akivel elszórakozgathatna.
Képzeld el mondjuk hogy falun élnek, a nőnek nincs facebookja, nincs társkereső adatlapja és nincs más választási lehetősége mint az, hogy a férjével maradhasson.
2014. dec. 12. 16:51
33/33 Titusztitusz válasza:
Ugyanmár...Én magam is falun élek, és látom mindig azt, amit látok...Hidd el nekem, hogy ha egy nő "nincs megelégedve" a férjével már, akkor az olyan nő bizony BÁRMELY HELYZETBEN képes pokollá tenni a férje életét...Akár falun, akár városon,meg akár van módja megcsalni az urát, akár nincs...Sokmindent láttam már az eddigi életem során, és azt hiszem hogy nyugodtan elmondhatom azt, hogy amennyiben egy nő NINCS SZEXUÁLISAN MEGFELELŐEN KIELÉGÍTVE, hát az olyan nő iszonyú házisárkánnyá tud válni...Nade hogy várható már el egy 60-70 éves férfitöl mondjuk, hogy TÖKÉLETES szexuális életet biztosítson egy mondjuk 35-40 éves nőnek??? Szerintem nagyon nehezen...Ismerek néhány olyan házaspárt ahol ilyen hatalmas korkülönbség van a felek között, és EGYETLEN ESETBEN SEM LÁTTAM MÉG AZT, hogy az ilyen házasságok boldogok és elégedettek lettek volna...Legfeljebb a házasság egyben maradt a pénz, vagy a ház miatt, de hogy egy pokol volt az ilyen együttélés a házastársaknak, azt jól láttam mindig...Még akkoris ha az asszony ilyen-olyan okok miatt nem történetesen nem csalta meg a férjét...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!