Az idősebb férfiak mi okból jönnek össze egy 14 éves lánnyal?
Itt sokszor olvasom, hogy 30 körüli vagy feletti férfiak simán összejönnének egy 14-15 éves kislánnyal is.
Nem ítélkezni akarok, csak komolyan érdekel, hogy ilyen esetben mit akar egy férfi egy gyerektől? Mi a közös téma? Vagy csak a könnyebb szex miatt?
Most nem a beteg, pedofil emberekről van szó.

A 11-es linkjeihez :
Teljesen termeszetes ha SZEXUÁLISAN vonzódik hozzájuk.
De viszont szemetseg elhitetni szerencsétlen kiscsajjal hogy szereti miközben azert van vele mert komolyat nem akar es arra megy hogy lefektesse. Belső tulajdonsagokban se illenek össze.
L

Nagyon ritka az, hogy ennek bármi alapja van a férfi gerjedelmén és a kislány naivitásán kívül... Nem is nevezném párkapcsolatnak, hanem inkább egyfajta szexuális kihasználásnak, cska a soft formában, mert a férfi is "jót akar".
Nyilván minden férfinak áll a cövek egy tizenéves, csinos, majdnem NŐNEK kinéző létformára, de meglett férfiként legyen már esze nem átlépni azt a bizonyos határt, mert az esetek döntő többségében nem lesz az egész tartós, ellenben kellően meg lehet nyomorítani a naiv kis csitrit.
Én 16 évesen voltam együtt 30+-os emberrel, hát így néhány évvel később már egészen máshogy gondolom az egészet, és közte van a top félelmeimnek, ha lányom születik...

21-23:
A korotok beli lányok milyenek voltak 15 évesen?
Mert én csak arra emlékszem, hogy 15 évesen fiúként kis csíra voltam, az osztálytársaim, iskolatársiam közül a lányok meg már sokkal idősebbnek néztek ki. Meg arra, hogy hiába próbálkoztam 15 évesen a velem egykorú lányoknál, nagyon sokuknak 18-20-25 év körüli barátja volt. Nekem is 17 évesen lett először barátnőm, aki szintén 15 éves volt.
20-as,
"Például családalapításért, utódok nemzéséért és egy közösen épített életért. Érdekes hogy ma már ez sci-fi, régen meg 10-ből 9 kapcsolatot ilyenekért köttetett. "
Kimondta, hogy ez nem fontos? Nekem az. És még mellette fontos, hogy legyen közös téma is.
A párom legyen a barátom is egyben.
Különböző a véleméyünk, ennyi.

Itt inkább az a lényegesebb kérdés, hogy ha egy 30 éves férfinak ez jó, ÉÉÉÉÉÉS ha egy 15 éves lánynak is jó, akkor a kívülállóknak ez miért nem jó?
Osztom a #25-ös hozzászóló válaszát. Nálunk amúgy sem volt sok lány a középiskolában, durván minden lányra jutott vagy húsz srác, s mindezek ellenére egyik lánynak sem az iskolából voltak párkapcsolatai, hanem 16-17 évesen jócskán 24-25 évesekkel jöttek össze mind.
Tetszik, nem tetszik, ez van! Nem fikázni kell, meg gúnyolódni, hanem pucolja ki szépen mindenki a maga udvarát, mert gyanítom, itt senki sem annyira makulátlan, hogy a 15 éves korkülönbségen háborogjon, és kikérje magának ezt az engesztelhetetlen "bűnt".

28
Nem tudom miről beszélsz. Én simán teherbe ejtenék és családot alapítanék egy 15-18 éves lánnyal is.
Ha megvannak olyan tulajdonságai mint hogy kedves, házias, gondoskodó, törődő, akkor csak az a lényeg.

Titusztitusz, 5-ös hozzászóló vagyok.
Miért csak és kizárólag a szexre hegyezed ki ezt az egészet?
A barátnőm, akivel le szeretném élni az életemet, nem pedig a szexpartnerem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!