Az idősebb férfiak mi okból jönnek össze egy 14 éves lánnyal?
Itt sokszor olvasom, hogy 30 körüli vagy feletti férfiak simán összejönnének egy 14-15 éves kislánnyal is.
Nem ítélkezni akarok, csak komolyan érdekel, hogy ilyen esetben mit akar egy férfi egy gyerektől? Mi a közös téma? Vagy csak a könnyebb szex miatt?
Most nem a beteg, pedofil emberekről van szó.

"Itt sokszor olvasom"
Ez itt a lényeg. A való élet, és amit a GYK-n olvasol merőben eltér egymástól.

Közös téma:
Ez a legnagyobb fa-.szság. Az életben kismillió fontosabb dolog van, mint hogy miről tud beszélgetni 2 ember.
A válasz: Mindenről tudnak beszélgetni, mert van szájuk. Ráadásul az idősebb férfinek biztos sok mesélni valója van a fiatalabb számára.
Szerinted 50, 100, 500, 1 millió éve az embereket az érdekelte hogy miről tudnak beszélgetni egy párkapcsolatban, házasságban? Segítek, a válasz az hogy nem. Nem érdekelte őket és jól tették. Ők csinálták jól.
Amíg egy nő:
-csinos, fiatal, termékeny
-kedves, törődő, gondoskodó, hűséges, házias
-látszik rajta hogy jó anya és feleség lenne...
...Addig alkalmas nekem hosszú távú kapcsolatra. Legyen akár 15, akár 25 éves.

Nem hiszem hogy gyakori lenne hogy egy 30 éves 14-15 évessel jár :D
Én 24 éves vagyok de nem járnék 14-15 évessel. Szexről lehetne szó de más nem.

Naiv, mindent elhisz.
Nincsenek olyan elvarasai mint egy nőnek.
Szűz, nincs összehasonlítasi alapja.
Kisebb konkurencia.
Nyilván nekem is mondd valamit, hogy csak itt olvasok ilyeneket.
Nekem a 15 éves lány és 25 éves srác felállás is sok. De még sem tartjuk betegesnek.
Egyébként a kérdés azért merült fel, mert az egyik kérdésnél egy 30 felüli pasi minimum korhatárnak megadta a 14-et, akivel összejönne, maxnak meg 30 valamennyit.
És tudtommal a pedofilok csak kicsikre gerjednek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!