18 éves csajok, nálatok szoktak próbálkozni "idősebb" férfiak?
Figyelt kérdés
30-50 évesek? Milyen szöveggel utasítjátok vissza őket?2014. aug. 21. 00:07
2/12 anonim válasza:
Persze, hogy szoktak. Őket is ugyanúgy utasítom vissza, ahogy a többi srácot. Azt mondom, hogy van barátom, vagy ha az nem válik be, akkor azt, hogy leszbi vagyok.:D (Egyébként heteró vagyok.)
3/12 anonim válasza:
barátnőmnél is szoktak, és elég betegesek ezek sajnos, de szerintem a legjobb ha megmondod kerek perec hogy nem akarsz semmit, vagy facebookon letiltod simán, nem kötelező ilyen zaklatókkal kommunikálnod :)
4/12 anonim válasza:
Én is mindig azt mondom, hogy van barátom. A szomszédom 68 éves, és folyton azt akarja hogy csókoljam meg. Már valahogy nehéz kedvesnek lenni vele...
5/12 anonim válasza:
Kapcsolat céljából, vagy szex céljából, vagy miért szoktak próbálkozni? Mert ha ezek miatt, az tényleg beteges...
30+ /F
6/12 anonim válasza:
anno 22 évesen bepróbálkozott egy 40 körüli...:D ehhh, gáz...
7/12 anonim válasza:
Es visszaforditva a kerdest : en 39 eves pasi vagyok es a 16-23 eves lanyok "probalkoznak" be nalam.. Felesegem,gyerekem van ..
8/12 Wadmalac válasza:
#7: Dettó, csak gyerek és feleség nélkül. :D
Akkor most ők is betegek? :D
9/12 anonim válasza:
ez jó, mert én is 39 vagyok és tényleg próbálkoznak, még sokszor az arcpiritóan fiatal 19 évesek is ... De ezek szerint beteg egy társadalomban élünk :)))
10/12 Wadmalac válasza:
Őszintén, amíg nem vagyok komoly kapcsolatban, hülye lennék nemet mondani a legális korú próbálkozóknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!