Az idősebb férfiak mi okból jönnek össze egy 14 éves lánnyal?
Itt sokszor olvasom, hogy 30 körüli vagy feletti férfiak simán összejönnének egy 14-15 éves kislánnyal is.
Nem ítélkezni akarok, csak komolyan érdekel, hogy ilyen esetben mit akar egy férfi egy gyerektől? Mi a közös téma? Vagy csak a könnyebb szex miatt?
Most nem a beteg, pedofil emberekről van szó.

11:
Hol pedofília ilyen lányokhoz vonzódni, akik simán elmennének 18-20 évesnek is?

Érett 14 éves...:DDD
Még a 17 évesek is olyan gyerekesek sokszor...
Nyilván a kiscsajnak imponáló az idősebb pasi, amaz meg nem képes a saját korosztályából felszedni senkit.

14:
De például egy 30-on felüli férfi miért akarna a saját korosztályából felszedni bárkit?
Azt vágod hogy a férfiak kedvelik az olyan dolgokat, mint a fiatalság, termékenység, szépség?
Azt vágod hogy egy átlagos 35 éves férfi azért nem 35, hanem 25 éves csajokkal kezd, mert számára a 25 éves egyszerűen csak jobb?
(Nem is értem Hugh Heffner a Playboy alapítója 80 évesen miért 18-25 éves modellekkel dug. Biztos mert olyan béna, hogy a saját korosztályából nem tud felszedni senkit.)
Az 5-ös válaszolóhoz hasonló helyzetben lévőkre gondoltam.
Egy barátságban is fontos, hogy legyen közös téma, közös érdeklődés. Ugyanígy a párkapcsolatban is, lgalábbis nekem. Ha nem érdekel semmi, amit a másik csinál vagy ő szeret róla beszélni, akkor mi értelme együtt lenni?

Igazatok van, sokan úgy néznek ki, mint akik bármikor bárkinek szétteszik a lábukat. De attól még, hogy testileg érettek, érzelmileg még nagyon gyerekek. Szóval, nem egyenrangúak egy átlagos 30 éves érzelmi érettségével, tehát nehezen találhatnak közös beszédtémát. Mondjuk, alapból nem értem, hogy egy már gyerekekre, családra vágyó, felnőtt férfi minek választana párjául egy gyereket. Tehát, normális felnőtt ember NEM TESZ ILYET!!!
lehet lepontozni, de szerintem van ebben valami!

pff ezek a csajok túlfejlettek korukhoz képest..
agyilag biztos zoknik könnyű őket beetetni..
szerintem is sok 15 és 30 éves között a korkülönbség..
nőként én is a fiatalabb vagy velem egykorúakra bukom de csak max -5 év ..

16:
Például családalapításért, utódok nemzéséért és egy közösen épített életért. Érdekes hogy ma már ez sci-fi, régen meg 10-ből 9 kapcsolatot ilyenekért köttetett.
Egy köteléket férfi és nő között nem úgy kell kezelni mint egy barátságot. Nagy intellektuális beszélgetésekre ott vannak a barátaim. Érzelmekre, családra meg ott van a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!