Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha sok pénzem lesz, akkor a...

Ha sok pénzem lesz, akkor a nők is jobban fognak tapadni?

Figyelt kérdés
Mennyire jellemző ez?

2014. dec. 9. 14:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

19:

A putriban élő cigányoknak, akkor sem volt jó. Pont most volt nemrég egy dokumentumfilm a tv-ben, hogy a 70-es években alig volt olyan cigány, aki akár néhány osztályt elvégzett volna.

És nemcsak a gazdagoknak vannak esélyeik. Mi is szegények voltunk, nagyon. Mindig jól tanultam, sikerült jó iskolát választanom, normális képzettséget szereznem és jó munkám lett. Ha akarnék külföldön is dolgozhatnék. Már ez is nagy változás, hogy egyáltalán lehet utazni. Régen alig volt ember, akinek volt egyáltalán útlevele.

2014. dec. 10. 18:11
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát ha ez tényleg álomvilág akkor sosem lesz olyan a világ mint kellene... Ezzel gyakorlatilag engem kivégeztek már mikor megszülettem (miért nem ütöttek agyon már akkor? Így most nyertem pár évet de a végén úgyis megdüglök fiatalon.

De azt még mindig tartom hogy nagyon magasak az árak a fizetésekhez képest. Főleg a "rezsi" amit hiába csökkentgetnek mindig ugyanolyan magas marad.

Álcázott munkanélküli... Na ez az amit visszasírnék. Volta ilyen melók mint harmadik fénymásoló ember pont az ilyen hulladéknak mint amilyen én is vagyok, a kezeim bénák (születési rendellenesség), mentálisan sérült vagyok bizonyos szinten (paranoia, szocfóbia, tévképzetek), okos se vagyok.

A világ akkor járt volna jól ha lelőttek volna mikor először meghaltam születésemkor.

2014. dec. 10. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!