Vannak itt olyan huszonéves lányok, akiknek nem csak a pénzem kell?
szerelem-szex__ismerkedes__5775088-vannak-itt-erzelmes-nem-szexre-meno-fiuk
Csak megkérdezem, mert hát ki, ha én nem :D
Sokszor bosszant (és nem csak akkor, amikor a saját bőrömön tapasztalom), hogy a csajok fejében ez így ott van bebetonozva, hogy a fiúknak csak a hús kell, és ezzel a hülyeséggel úgy vagyok, hogy ha egy jobb minőségű lufi lenne, akkor gyűlöletesen belemélyeszteném a karmaimat, és addig gyúrnám, amíg ki nem pukkan.
Tehát, 24 éves, stabil jövedelemmel rendelkező fiatal inkább jóképű, mint nemjóképű budapesti férfiember lévén tökre el vagyok szomorodva, hogy nem találnak be normális, szerethető és viszont szerető csajok. Csak olyan pénzéhes szörnyetegek, akik grrr.
Gonosz vagyok, nem érdekel.
Rejtsd el a penzed, es viselkedj ugy mintha nem lenne sok.
Es ha igy talalsz valakit, akivel jol alakulnak a dolgok, akkor jon a meglepetes. Gazdag vagy :D
érdekes...
Én már több becsapós kérdést tettem fel azért, hogy magamhoz vonzzak pénzéhes lányokat - csak a kíváncsiság kedvéért. De eddig egyet se találtam :DDD
Nem értem, honnan látod, hogy a pénzedre jönnek?
Kétlem, hogy minden lány értene az öltönymárkákhoz, vagy kocsiból szoktál csajozni?
Én a kinézettel úgy vagyok, ahogy a pénzzel: mindkét véglet rossz, valahol az anyja is sírógörcsöt kap és a bugyiszaggató, a nagyon csóringer és a nagyon gazdag közt helyezkedjen el az úriember. Ilyen szempontból nem vagyok anyagias.
De basszus, te tényleg, hogy csajozol, hogy a lányok csak a pénzedet veszik észre- állításod szerint??
vannak :)
nekem nem a pénz számít..csak hogy valaki szeressen legyen mellettem stb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!