A huszonéves fiúk tényleg ravaszak, alattomosak, könyörtelenül számítóak és a pár választás során csakis saját érdekeiket figyelik?
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 10:23
2/13 anonim válasza:
pár választás során kinek másnak az érdekeit figyelnék? :D a párválasztás nem jótékonykodás egy magányos csajjal hanem egy érzelem kialakulásának kezdete, legalább is optimális esetben :D
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor ezt a kommentedet szeretném itt is látni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__569..
2014. máj. 21. 10:24
4/13 anonim válasza:
Miért? Te párválasztásnál kinek az érdekeit nézed? az anyukádét? a szomszéd néniét? Nekem kell boldognak lenni, tökmindegy hogy az ki. Te sem fogsz úgy párt választani hogy "jajj ő boldog , én vagyok élete szerelme, de én rühellem mint a szart hmm de ő boldog jajj akkor vele leszek"
5/13 anonim válasza:
figyi, sok fajta féle ember van, attól hogy te vagy akármelyik kommentelő kifogott egy fent említettet attól még vannak rendesek is, és lehet hogy nem a legjóképűbb leggazdaggabb faszi lesz az mert neki minek is jó személyiség hisz minden más megvan amivel megszerezzen magának egy nőt, na persze vannak kivételek de én így látom
6/13 anonim válasza:
Nem tudom hogy nem unod még a h*lye kérdések kiírását.
7/13 anonim válasza:
ilyen kérdések után kár csodálkozni, hogy a még normálisan gondolkodók is inkább les zarják az egészet és prosztó parasztok lesznek akik csak kihasználnak mindenkit
röff
8/13 Költőnő? válasza:
Hány ilyen f*.sztojás kérdés kerül ma még ki?
9/13 anonim válasza:
pasik mind szemetek..aljas egy férgek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!