Most vettem egy 2006 os Audi A8-st. Szerintetek most még jobban fogok tudni majd ismerkedni? Még jobban fognak rám tapadni a csajok?
Figyelt kérdés
nem kifejezetten szeretnék a kocsimmal csajozni de a cél szentesíti az eszközt :)2014. júl. 14. 17:37
1/20 anonim válasza:
Főleg ha érzelemmentes szopásokat szeretnél:D
2/20 anonim válasza:
Én nem tom'. Engem hidegen hagy egy kocsi
3/20 anonim válasza:
Igen. Köztudott, hogy a sárkányok imádják az aranyat, a lányok meg a pénzt és ahol ilyen autó van, ott pénz is van bőven
4/20 anonim válasza:
csoró munkanélküli roma gyerek már megint kamuzik!
5/20 A kérdező kommentje:
igen most nem szeretnék barátnőt hanem inkább ilyen ideiglenes rib@*cokat. Mivel most jöttem ki egy 5 éves elég komoly kapcsolatból de nagyon nagyot csalódtam és nem is hiszem hogy fogok én magamnak találni olyat csajt aki nem @rva, mert nem is igazán létezik.
2014. júl. 14. 17:40
6/20 anonim válasza:
én csepel biciklivel csapatom és nahát van barátnőm.
7/20 anonim válasza:
NA jó, de a csepel az egy drága bicikli, nem holmi osanos sz*ar. :)
8/20 anonim válasza:
Egy valamit elfelejtesz..ezek kulsosegek... amugy az egy oreg auto ne egessed mar magad egy oreg roncsautoval ...ha villogni akarsz akkor valami uj dologgal probaljal feltunni ha mar az eszeddel nem tudsz hogy ilyesmiket kerdezel..nagy szegenysegi bizonyitvany hogy fiatal letedre eszkoz kell hogy megforduljanak uatnnada nok..De mi van ha benn vagy valahol klubban akkor senki nem tudja milyen autod van akkor meg kerkedni fogsz hogy ja apukam ott kint az az oreg auto az enyem es a bankban meg a tartozasom melle szegodott.Ilyen autot az vesz akinek felesleges penze van javitasokar mert ha bele gondolsz hogy mar oreg es kezdenek elo jonni a hibak az evek alatt mert 2 evmulva egy 10 eves auto lessz...aki erre ugrik az meg majd beszol hogy mier vagsz fel egy oreg autval, elhoztad apcui autojat garazsbol na majd lesz csihi puhi a popsira ha kiderul...Te akkor veszel autot amikor mas eladja , mert azert adja el gyorsan mig nem jonnek elo a hibak...Honkongabn ilyet fillerekert vehetsz mert 7-8 ev utan az autok eldhatatlanok lesznek senki nem vesz oreg autot mert 10 ev utan nem lehet levizsgaztani mert muszkialag nagyon magas a sztanderd amit egy 8 eves aut nem fog tudni utolerni ... Nem ertem miert kell egy auto a csajozashoz...De tenyleg miert kell...? Vegezzel el agy jo iskolat es sulibol fognak rad ragadni alanyok hogy ez afiu milyen okos muvelt arra buknak az okos lanyok nem egy hapsira aki oreg autoval rohangaszik. En jartam olyan lannyal akinek jobb autoja volt mint nekem de eszebe sem jutott ezt megjegyezni nem erdekelte jol erezte magagat velem ha egyutt voltunk es az auto nem volt tema meg neha tomagkozlekedesi eszkozzel mentunk hogy lehessen inni vagy a parkolas is problema volt. ja te a multbol maradtal itt a regi autoddal...sajnallak.de majd felnosz egynapon es rajossz mennyire szanalmas vagy ezzel a kedessel...
9/20 A kérdező kommentje:
öreg autó? nagyon kevés ilyen jó autót látok az utakon :)előtte amúgy egy 1997 es A6 ot hajtottam egészen addig amíg nem tettem bele 600000kmt mondjam mennyi hibája volt ? Semennyi:) Nem szabad megfeledkezni hogy Audiról van szó , Audi mérnökei adnak a minőségre. Amúgy ennyi pénzért igaz vehettem volna új autót is de az nem Audi :D Meg mekkora hülyeség ez hogy miért nem veszek új autót és ha tudnék de nekem ez az évjárat jön be ? Amugy nem apuci kocsija hanem az enyém amiért én dolgoztam meg keményen. Miért járjak iskolába amikor már van pár szakmám ?
2014. júl. 14. 18:02
10/20 A kérdező kommentje:
ja és a régi Audimat egy szép összegért eltudtam passzolni ...
2014. júl. 14. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!