Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most vettem egy 2006 os Audi...

Most vettem egy 2006 os Audi A8-st. Szerintetek most még jobban fogok tudni majd ismerkedni? Még jobban fognak rám tapadni a csajok?

Figyelt kérdés
nem kifejezetten szeretnék a kocsimmal csajozni de a cél szentesíti az eszközt :)
2014. júl. 14. 17:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem értetted meg a hozzászólás lényegét. :) sok szempontból igazad van, új autót pl. Én sem vennék. De tudod mi lenne igazán menő? Egy legalább 40 éves autó.
2014. júl. 14. 18:06
 12/20 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a #8-ashoz!

Ez ilyen ósdi benzintemetőket (és pár év múlva pénztemetők is) csak a kisebbségiek vagy pedig kisebbségi komplexusosok veszik. Akik azt hiszik, hogy a nagy autó majd nagy megbecsülést hoz, mert olyan egyszerű a gondolkodásuk, mint egy bot.

Mivel ilyen 3-4 milás autót veszel, ezért nem hiszem, hogy felvet a pénz, szóval szerintem jobban jártál volna egy újabb, de kisebb kocsival. Esetleg ilyesmi korú, de olcsóbb típussal, aminek a szervize se eget rengető.

Aztán az adókról és fogyasztásról ugyebár szintén nem kellene megfeledkezni, és az már említve volt, hogy pl. egy közepes meghibásodásnál pár százezer-fél misi lesz a szerviz.

Így 10 év múlva lesz egy pénztemető roncsod, míg normálisabb kocsivételnél pár millióval több maradt volna a számládon.

És aztán arra is kíváncsi vagyok, hogy az esetlegesen felszedett libát majd milyen lakásba fogod felvinni. Mert ha a csaj nem ért az autókhoz, akkor lehet, hogy "megeszi az autós trükköt", de hidd el, hogy ez esetben eléggé le fog esni a libidója, amikor meglátja a kispolgári lakást...

2014. júl. 14. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor most nagyon buszke lehetsz hogy milyen jol tetted...igazad van gratulalok csak irigyellek ..en barom minek vegeztem egyetemet amikor szakmaval es 8 eves audival is lehet csajozni ...mekkora marha vagyok es feleslegessen vegeztem el az egyetemet a diplomam sem er annyit mint egy jo szakma mert az oreg Audira ugranak az arra ehes lanyok...en meg a diplomammal amikor haza repulok magyarorszagra nyaralni csak nezek hogy milyen jo azokank akiknek jo szakmajuk van nem kellett kulfoldre menni es vissza uatasitani munkat mert maradhattam volan otthon esztergani abbol is jutotta volan Audira ...Igazad van rajottem en vagyok a barom balek hogy vegeig biflaztam eveket a tanulassal es meg 3 nyelvbol allamvizsgaztam hogy jobban kapjak melot kulfoldi korhazban kellejen praktizalnom most meg haza jarok nyaralni holott maradnak ahol vagyok csak messze van a tengeren tulrol haza utazni hogy lassam a sok fiatal meg Audival jar..tenyleg irigyellek...
2014. júl. 14. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell rögtön lefikázni a kérdezőt. Ő vágyott egy nagy prémium autóra, megvette. Lehet úgy van vele, hogy inkább erre költ, mint hogy naponta 1000 forintot elfüstöljön, vagy kérje ki a kisfröccsöket sorba a kocsmában.

Szintén tipikus magyar mentalitás az, hogy ami nem Suzuki Swift vagy Opel Astra, az egyből hetente elromlik és fél milliókat kell rá költeni. Nem tudom milyen motorral vette, de ha benzinessel, akkor kérdezem: szívó benzines motoron mi tud elromlani? 3.0 TDI sem elromlós fajta, ha nem hajtják hidegen és leállítás előtt járatják egy percet. A8-nak inkább az elektronikája fog előbb lerohadni, mint a motor, feltéve, ha nem padlógáz-padlófék, hidegen hajtom, csapatás után rögtön leállítom üzemmódban használja majd a kérdező.

Jobban tud-e vele majd csajozni? Ha 18-25 éves korosztály a célpont, akkor simán. Ha még kicsit ki is van gyúrva, ne adj isten még iPhone-ja is van, akkor kb. lefekszenek a kocsi elé, csak tovább ne menjen. Tisztelet a nagyon kevés kivetélnek.

2014. júl. 14. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja, és persze ha nem 40 ezrenként cserélik az olajat.
2014. júl. 14. 18:50
 16/20 anonim ***** válasza:

Gyerekek, nekem egy 2005- ös A6 jutott, 3,0Tdi- vel, 8-9 literes fogyasztással. Igen, lassan 10 éves, most kezdjen magam rosszúl érezni? Ja, ránézésre pár éves, mai napig gyönyörű a formája, és komolyabb baka nem volt... remélem nem is lesz. Csajozni, jampeckodni lehet vele, de nekem nem ezért kell. Azt nélküle is tudok! :)

A presztizsmárkába beülni és a kényelmet és erőt magam akart tudni minden új Suzuki vagy Opelnél többet ér. Pedig nem nézem le aki ilyet vezet.

32F

2014. júl. 14. 19:54
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó jól írja. Nem kell irigykedni. Egy 1968 chevrolet camaro tulajdonost is le kell szólni mert öreg a kocsija ? 10 millio ft az ára emberek! Most kérdezzük meg tőle ő miért nem vett újat. Vannak autók, autó márkák amik nem mennek ki a divatból , Audi , BMW , Merci verhetetlen. Nem is értem hogyan hasonlitgatunk össze egy Audi meg egy Suzukit vagy egy Renault vicc. Akkor akinek Audija van egy régebbi tipus és nem is felvágásból használja hanem azért mert megbizható premium kategoriás kényelmes autót vezet legyen ez egy 1997 es A6os aminek belseje olyan szépen van kialakítva hogy sok új autó belsejét veri nézzük le mert nem zsír új az autója, hozzá teszem a régi Audiknak is szép áruk van ezért is nem vezet azt minden ember. Amúgy meg házam van nem lakásom.
2014. júl. 14. 21:26
 18/20 anonim ***** válasza:
Az eredeti kerdes az volt hogy >>Szerintetek most még jobban fogok tudni majd ismerkedni? Még jobban fognak rám tapadni a csajok?<< akkor nem tudom hogy jon ide a Chewy Camaro..? Amugy ha szoba hozta kedves nagyrabecsult kerdezo. Az mar kozel 50 eves auto ami valoban satusz jelleggel van uzemeltetve..de egy baratom boldog tulajdonosa egy ilyen autonak aminek sajnos a mindennapi hasznalata elegge koltseges mert ugye a biztosito is csak az evjarata miatt nem fogja az erteket komolyan venni es ha kimegy vele az utcara es meghuzzak akkor ugye alkatreszeket kell beszerzeni a gyar mar hallani sem akar rolla es a baratom a netet bongeszi allandoan hol mit tud ha nem is ujjat de masik hasonlo koru autobol kioperalni es behozatni..Nemregen egy kis vacak ablakemelo bizgentyut keresett honapokig mert ugye elfaradt az eredeti ablakemelo es az ak is muanyag adta megmagat a hasznalat folyaman az 50 ev utan...harom honapig nem tudta felhuzni az ablakot ami miatt ritkan kozlekedett vele mert sehol nem lehettet hagyni nyitott abalkkal az esorol nem is beszelve. Aztan valahonnan Venezuelabol sikerult szerezni egy olyan alkatreszt ami kellett. Azon a heten meg egy mazsola beletolataott es a hatso lampaja eltorott darabokra, es kellett a kasztnit is javitani ujra fenyezni ....ujabb internetes keresgeles es az auto hasznalhatalan lett mert azonnal beazott es zarlatot csinalt es a kabelek egy resze elegett hatul --de ez mint resze a regi auto hasznalatanak...Egy auto villamossagi szakmeber kikuszobolte a hibat es atkabelozta reszben az autot horibilis osszegert aztan mar csak heteket kellet varni az auto hatso lampajara amit aztan szinetn a tengerentulrol tudott beszerezni. Sajnos az is repedt volt de egyben volt mert az sem egy uj autorol lett leszerelve ..Ezt nagy korultekintessel Aralnit ragasztoval beleulrol kiontotte hogy a nedvesseget kizarja a beszivargastol ..tehet megint kellett varialani de a vizsgan nem biztos hogy atmegy ha szuros szemek ezt kiszurjak mert az akkor is repedt bura..Szoval ilyen dolgokra kell szamitani ha az ember kedvtelesbol ilyen autot tart. Arrol nem is beszelve hogy a baratom csak jo idoben es hatvegaken hasznalja mert a mindennapi hasznalat a szomjas V8 as motorhoz sok penzt kovetel ami inkabb egy masik auto fenntartasat eredmenyezte a minden napos hasznalatra. Amugy van penz mert fogorvos tehat fenn tudja tartani de az alkatreszek beszerzese benitja meg sokszor az ezzel jaro elmenyeket hogy ilyen autval kozlekedjen.. Sajnos a mai autok nagyresz ami legyen Marci vagy BMW vagy Audi sokat tudnak es valoban fantasztikus autok de annyi elektronika van benneuk hogy a sok kabel es egyeb bizgentyuk az evek alatt meghibasodnak akkor azok javitas sokszor lehettelen es csak egy komplett csere szavatolja a jo eredmenyt ha sikerul beszerezni ami javitas es csere sok hosszu orakba tellik es az oraber meg horibilis osszegeket tesz ki.. Ezert esszeru ha egy kort elert az auto lecserelni es nem megvarni hogy oreg legyenvagy ilyet venni es mas gondjat atvenni hogy ilyen autot vegyen az ember....Ezert vannak orszagok ahol bizonyos kor uatn leveszik a gepjarmuvet az utrol es eladhatalanok lesznek ha szepek is es uzemklepessek meg mindig az autok.. Igy aztan sok orszagba ahol ez nem erdekes onnan behoznak kimustarlt autokat amiket aztan kpofoznk es ujra ertekesitik egyes kelet europai orszgokban ahol meg satusz egy 8 eves auto .De semmi baj aki ezt szereti az valoban buszken hajtson egy ilyet mint egy gagyi olcsobb kategoriaju autot. KIvanok sok sok csajozast es tovabbi hosszu eveket az autodhoz kedves kerdezo es ne vedd fel hogy emberek megjegyzeseket tesznek elvegre te tetted fel a kerdest es arra valaszoltak ha estelg neked nem is tetszettek az arra valszolt kommentarok.
2014. júl. 15. 04:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Oké
2014. júl. 17. 05:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Oke?...Yaaaa! mi oke?
2014. júl. 19. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!