Most vettem egy 2006 os Audi A8-st. Szerintetek most még jobban fogok tudni majd ismerkedni? Még jobban fognak rám tapadni a csajok?
Csatlakozom a #8-ashoz!
Ez ilyen ósdi benzintemetőket (és pár év múlva pénztemetők is) csak a kisebbségiek vagy pedig kisebbségi komplexusosok veszik. Akik azt hiszik, hogy a nagy autó majd nagy megbecsülést hoz, mert olyan egyszerű a gondolkodásuk, mint egy bot.
Mivel ilyen 3-4 milás autót veszel, ezért nem hiszem, hogy felvet a pénz, szóval szerintem jobban jártál volna egy újabb, de kisebb kocsival. Esetleg ilyesmi korú, de olcsóbb típussal, aminek a szervize se eget rengető.
Aztán az adókról és fogyasztásról ugyebár szintén nem kellene megfeledkezni, és az már említve volt, hogy pl. egy közepes meghibásodásnál pár százezer-fél misi lesz a szerviz.
Így 10 év múlva lesz egy pénztemető roncsod, míg normálisabb kocsivételnél pár millióval több maradt volna a számládon.
És aztán arra is kíváncsi vagyok, hogy az esetlegesen felszedett libát majd milyen lakásba fogod felvinni. Mert ha a csaj nem ért az autókhoz, akkor lehet, hogy "megeszi az autós trükköt", de hidd el, hogy ez esetben eléggé le fog esni a libidója, amikor meglátja a kispolgári lakást...
Nem értem miért kell rögtön lefikázni a kérdezőt. Ő vágyott egy nagy prémium autóra, megvette. Lehet úgy van vele, hogy inkább erre költ, mint hogy naponta 1000 forintot elfüstöljön, vagy kérje ki a kisfröccsöket sorba a kocsmában.
Szintén tipikus magyar mentalitás az, hogy ami nem Suzuki Swift vagy Opel Astra, az egyből hetente elromlik és fél milliókat kell rá költeni. Nem tudom milyen motorral vette, de ha benzinessel, akkor kérdezem: szívó benzines motoron mi tud elromlani? 3.0 TDI sem elromlós fajta, ha nem hajtják hidegen és leállítás előtt járatják egy percet. A8-nak inkább az elektronikája fog előbb lerohadni, mint a motor, feltéve, ha nem padlógáz-padlófék, hidegen hajtom, csapatás után rögtön leállítom üzemmódban használja majd a kérdező.
Jobban tud-e vele majd csajozni? Ha 18-25 éves korosztály a célpont, akkor simán. Ha még kicsit ki is van gyúrva, ne adj isten még iPhone-ja is van, akkor kb. lefekszenek a kocsi elé, csak tovább ne menjen. Tisztelet a nagyon kevés kivetélnek.
Gyerekek, nekem egy 2005- ös A6 jutott, 3,0Tdi- vel, 8-9 literes fogyasztással. Igen, lassan 10 éves, most kezdjen magam rosszúl érezni? Ja, ránézésre pár éves, mai napig gyönyörű a formája, és komolyabb baka nem volt... remélem nem is lesz. Csajozni, jampeckodni lehet vele, de nekem nem ezért kell. Azt nélküle is tudok! :)
A presztizsmárkába beülni és a kényelmet és erőt magam akart tudni minden új Suzuki vagy Opelnél többet ér. Pedig nem nézem le aki ilyet vezet.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!