Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Úgy is lehet barátnőm, hogy...

Úgy is lehet barátnőm, hogy nincs sok pénzem?

Figyelt kérdés
Olvastam itt az oldalon, hogy a lányoknak milyen fontosak az anyagiak, fontos a biztos megélhetés, és most, amikor rájöttem, hogy nincs is sok pénzem, szomorú lettem.
2014. júl. 8. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne szomorkodj én is.csoró vagyok mégis.dugok
2014. júl. 8. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen lehet. HA normális leszel,nem drogos stb.. és nem vered a pö*söd minden nap,és tiszteled a nőket!
2014. júl. 8. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátomnak nincs munkája sem éppen, így pénze sem, csak néha pár ezer forintja, amit leginkább utazásra költ (nem lakunk olyan közel) + ha itt van vagy én ott, akkor közösen veszünk ezt-azt. (Innivalót, rágcsálnivalót.)

Biztos megélhetést egymaga is megteremtheti magának az ember akkor is ha lány, ehhez nem kell, hogy a másiknak legyen pénze. Ha magadra van pénzed, az már elég szerintem.

2014. júl. 8. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom : LEHET! Nekem is hosszú ideje van barátnőm és nem a pénzem miatt szeret, hanem én miattam. Persze később családalapításkor egyre meghatározóbb tényező lesz az anyagi helyzet, hogy Őt és a közös gyerekeiteket el tudjátok tartani normálisan, de ismerkedésnél ha normális a csaj, akkor a pénz nem fog számítani. A pénz csak papír, ugyanaz az anyag, amivel a seggedet törlöd.
2014. júl. 8. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha van szerencséd az életben,akkor lehet persze.Nekem nincs szerencsém,pénzem meg hiába van, ettől még ugyanúgy mintha levegő lennék a lányok szemében...

23/F

2014. júl. 8. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet, csak normalis lanyt kell keresni.
2014. júl. 8. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Igénytelen lehet.

A "normális lányoknak" is szüksége van arra, hogy anyagilag ne ők tartsanak el még ha nem is pénzre mennek.

Tanulj melózz, mint egy állat és maradj jó fej meg lesz az eredménye anyagilag és nők terén is.

2014. júl. 8. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Simán.

Persze vannak olyan nők, lányok akik abba az elméletben vannak hogy a férfi tartsa el őket és pénzelje őket, ez többnyire nevelés kérdése, vagy éppen túl el lett kényeztetve kiskorába és a korábbi kapcsolataiban ahhoz hogy ezt megengedhesse magának hogy olyan párt választ aki majd továbbra is pénzelni fogja.

Hidd el vannak olyan gyönyörű lányok akik nem a pénzed miatt fognak szeretni, hanem magad miatt!

Vegyük például az én barátnőmet, 3 évvel idősebb nálam, elég jó biztos munkahelyen van, nagyon jól keres bár a munkaideje sajnos az egész napját kitölti mert reggel 7-től, délután 5 ig kell bent lennie, és jó 40 percet kell utaznia hazáig de ettől függetlenül nagyon jól megvan anyagilag, mindene megvan, és persze a jó családi háttere is mert biztosították neki a házat a szülei jóval a születése előtt elkezdtek rá gyűjteni amikor csak tervezték a gyereket, és mivel ő az egyetlen gyermekük így minden összespórolt pénzt amit a szülők a gyerekekre tettek félre évről évre, ő kapta meg. Anyukája ritka betegségben szenvedett és csupán 3 év próbálkozás után tudott teherbe esni, és azóta soha többet nem. Nagyon nagy csoda kellett ahhoz hogy megszülessen a barátnőm és egészséges legyen!

Hiába a jó anyagi háttér már akkor nem tudták megtenni azt hogy több gyereket szülhessen anyukája.

Na most én egyszerű alkalmazott vagyok egy kis üzembe ahol picivel keresek többet a minimálbérnél, mellette szerencsére befutnak maszek munkáim amiből plusz pénzt tudok szerezni, de így is a barátnőm fizet sok mindent amit kellemetlennek érzek ugyan de mondta hogy neki nem ez számít. Mivel mégis már 1 éve élünk együtt, itthon szinte nagyon sok mindent megtudok csinálni magamnak mert a ház felújításra szorul meg persze én is kapok rengeteg segítséget, alapanyag, munkaerő ügyben így szépen lassan haladunk előrébb, amire nagyon büszke vagyok. És bár anyagilag nem tudnám eltartani, de az a pénz amit megkeresek abból megtudjuk teremteni a nem éppen létszükséges dolgokat, szórakozás, utazgatás időnként kirándulás alkalmával, és persze az ismeretségemnek köszönhetően egy Balatoni nyaralást is bemerünk vállalni mivel van szállás lehetőségünk és csak a költőpénz kell amit simán megtudunk teremteni. Más egyébre nem vágyunk nekünk ez a szórakozás, fiatalok vagyunk én 22 éves létemre járok tanfolyamra tovább képzésre, hogy jobb álláslehetőségem lehessen. Egy közös vállalkozáson is gondolkodunk de egyenlőre nem olyan biztosak a kilátásaink hogy az ehhez szükséges anyagiakat, meg a más egyéb szükséges dolgokat érdemes legyen előteremteni.

A barátnőm csodaszép lány, inkább nő, és nagyon szeretjük egymást, akár szegénységben is boldogok tudnánk lenni mert leleményesek vagyunk és feltaláljuk magunkat. Nem számítanak az anyagiak, aki igazán szeret az melletted lesz!Persze fontos hogy bármennyire is rosszak a körülmények sosem szabad feladni! És mindig próbálni kell tenni azért hogy jobb legyen. Amikor munkanélküli voltam 3 hónapig nem bánkódtam hanem minden apró kavicsot megmozgattam azért hogy legyen valami, és nem vittem túlzásba próbáltam tartani az egyensúlyt hogy ne veszítsem el a fejem, ne merüljek bele túlságosan az álláskeresésbe és ne vállaljak el millió maszekmunkát azért hogy legyen valamennyi és keveset legyek a barátnőmmel. És ez volt a jó az egyensúly!

2014. júl. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!