Ronda vagyok, nincs pénzem se, valahogy semmi kedvem élni, valaki hasonlóképp? Ti hogyan bírjátok ki, hogy másokat sztárolnak a csajok, míg minket észre sem vesznek vagy csak csúfolódásra tartanak méltónak?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 17:28
1/10 anonim válasza:
Dolgozz ,plszatikáztass,sportolj
2/10 anonim válasza:
Ha ilyen szar alak vagy, ne csodálkozz. Életképtelen, világfájdalmas semmirekellő.
3/10 anonim válasza:
Namármost 100%-ék hogy vannak olyan nők, akik rondák, nincs pénzük és semmi kedvük élni... :-)
Nem lehet, hogy neked vannak nagy igényeid? :-)
4/10 anonim válasza:
Csináld azt, amit szeretsz és ne a mások életével foglalkozz.
Az önsajnáltatás szánalmas dolog.
5/10 A kérdező kommentje:
Dolgoznék, ha felvennének végre valahová...
2014. máj. 30. 17:32
7/10 anonim válasza:
Miért a másik véleménye számít? Kezdj el sportolni, így a külsődön tudsz változtatni. Köss ismeretségeket. Hidd el, sokaknak nem a külső számít, hanem a belső. Csak ismerkedj baráti alapon. Ha el akarsz valami térni, semmi sem lehetetlen!
8/10 anonim válasza:
"Dolgoznék, ha felvennének végre valahová..."
És miért vegyenek fel? Mihez értesz? Mit teszel azért, hogy munkát találj?
9/10 anonim válasza:
miért nem szerzel valami csajt akkor ?
10/10 anonim válasza:
Én pontosan így vagyok mint te kérdező.. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!