Lehetséges, hogy azért nem találom a párom, mert még nem találkoztam olyan lánnyal, aki hasonlóképp szeretetéhes és kapcsolatra vágyó típus lenne, mint én?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Valahogy mindig is vágytam egy barátnőre, de mégsem jött sosem össze, egy-kétszer majdnem, de aztán mégsem. Többnyire úgy látom, hogy az a gond, hogy a lányok valami magas, tökély pasira vágynak, én meg külsőre inkább csak átlagos vagyok, voltak, akik helyesnek tartottak, de mind messe éltek tőlem, így velük sosem lett semmi. Érdekes mód, akik meg közel élnek hozzám, ők meg mntha szándékosan kerülnének vagy már foglaltak.
2013. jún. 19. 21:23
1/3 anonim válasza:
Így van,még nem találtad meg azt,aki lelkileg is hozzád passzol.Ne add fel,inkább járj el sokat társaságba,szórakozni,ismerkedni.
2/3 anonim válasza:
Valószínű ezért nem találtad meg még a párod.
Nem egyszerű testileg és lelkileg is passzolni, ha nem minden mindegy alapján választasz, mint ahogy "divat":)
22l
3/3 anonim válasza:
Szia! Hová valósi vagy? Ha gondolod, írj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!