Tudnátok tanácsot adni? Kérlek olvassátok el, és mondjatok véleményt.
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal 4 hónapja a neten. Azt tudni kell, hogy van kapcsolata, amiben már több éve benne van. Elmondása szerint talán nem a legjobb, mégis együtt vannak.
Na szóval volt találkozó. Az első jól sikerült, úgy éreztem, hogy talán meghozza a döntést, és lehet közös jövőnk. A második találkozó nem volt felhőtlen. Igazából nem jutottunk egyről a kettőre. Engem zavar/zavart, hogy még mindig a barátjával van.
A második találkozó óta kicsit ellaposodott a kapcsolat, felhoztam már neki, hogy fussunk össze megint, de mindig a "Nem tudom" a válasza.
Szerintetek most hogyan tovább? Mert ötleteim vannak, csak nem tudom melyik irány lenne a helyes.
2014. dec. 4. 19:30
1/5 anonim válasza:
Nagyon nem jó, hogy úgy ismerkedik, hogy kapcsolatban van. Ez mindkettőtöket zavar, ezért nem halad tovább a dolog. Addig ne eröltesd, amíg nem zárja le az előzőt. Mondd neki, hogy keressen, ha újra szabad lesz.
3/5 anonim válasza:
Nálunk, lányoknál van ez a "nem tudom" kifejezés, ami egy gyenge nem akar lenni. Szerintem hagyd. :/
4/5 anonim válasza:
A "nem tudom" nálam is azt jelenti, hogy nem akarok valamit, csak még bizonytalanabb. Tehát valószínűleg nem akarja. :( A részleteket ugyan nem ismerem, de ennyiből azt gondolom ha a jelenlegi párját "megcsalja"/próbálkozik mással, előbb-utóbb lehet veled sem lenne neki elég jó, szóval hagyd. 16/L
5/5 anonim válasza:
Ez már velem is előfordult. Ugyan ebben a helyzetben. A rendőrségen kötöttem ki súlyos testi sértésért, mert nekem esett a barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!