Fiúk, mi a véleményetek az ilyen arcú/tekintetű lányokról?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a kimondottan mosolygós, hanem inkább komolyabb, eléggé hasonló Demónához, persze nem annyira hangsúlyos arccsonttal, zöld szemekkel.
Mennyire ellenszenves az ilyen?
2014. nov. 29. 17:46
3/8 anonim válasza:
Ha nem ennyire beesett az arcod mint Angelina-nak ebben a filmben akkor nincs gond :) 24/F
4/8 anonim válasza:
Ez így a képen nem annyira jön be, amúgy Angelina Jolie telt ajkai eléggé bejönnek.
5/8 anonim válasza:
Fotóbolt, ráadásul zöld szemek... De tetszik az elvarázsolt fantasy miatt
6/8 PearlDiver válasza:
Vazz miért nem a saját arcodról linkelsz képet, Jolie-val sokra megyünk...
7/8 anonim válasza:
Szóval eléggé hasonló vagy Angelina Jolie-hoz, és itt rinyálsz a gyakorin a külsőd miatt? Mit mondjak, meggyőző...
8/8 anonim válasza:
Nekem ez kifejezetten az esetem!
Megörülök az ilyen lanyokert.
Lehet, csak tapasztalataim alapjan itelkezem, de az ilyen lanyok tudnak a legszenvedelyesebbek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!