16-21 srácok, push up melltartós lányokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Azon szerencsétlenek közé tartozom akire nincs sehol se melltartó. 65 cm a hátam körül 78 a mellemnél mérve. 70/A- s melltartókat nézzegetek, Voltam 4 féle melltartó boltba, 75/B től kezdődnek, az egyetlen egy 70/A-s meg kivolt tömve és az meg már kicsi. Ma ruhát nézzegettem a New Yorkerbe, mikol láttam egy melltartót, hát olcsónak olcsó, egy próbát megér, és jó is volt rám 70/C amin meg is lepődtem, a lényeg hogy ez egy szivacsos melltartó, nem olyan amiket eddig hordtam, amikben ugyan akkora a mellem mint nélküle, ebben meg nagyobb. Eleve picuri "melleim" vannak. Zavaró mikor lekerül a melltartó, és nem akkora amekjorát elképzeltek?
Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 16. 17:42
1/8 anonim válasza:
Tetszik a push up, és nem zavar, ha nem olyan, amilyennek elképzeltem, ugyanis nekem a mellek kevésbé fontosak.
2/8 DanteSparda válasza:
szerintem a push up melltartó röhelyes a mellnek nem a csaj nyakában van a helye hanem a mellkasán
3/8 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy push-upot hord. Mivel nem mellméret alapján véleményezek, nem érdekel különösebben.
4/8 A kérdező kommentje:
Nincs a nyakamban a mellem, a melltartó pánt sem a lapockáim között, ha a sima melltartó pántját is kicsire húzom akkor is fönt vannak a melleim.
2014. nov. 16. 17:52
5/8 anonim válasza:
2: lehet, hogy röhejes, de normális szabású, push up nélkülit csak horror áron lehet kapni. :S
6/8 A kérdező kommentje:
4. egyet kell hogy értsek 7800 ft volt a legolcsóbb amiben nem volt szivacs, de nem is volt jó rám. Melltartó meg egyszerűen kell, Hónapok óta ez után koslatok, és még ez volt a legmegfelelőbb,
2014. nov. 16. 17:56
7/8 anonim válasza:
Engem nem zavarna :) amugysem a mellméretre megyek :D 18f
8/8 Hercegnő_: ) válasza:
Sajnos én is igy vagyok ezzel..De szerintem nem akkora gond,bár nekem sem tetszik a gondolat,hogy mi lesz a reakció,ha lekerül a melltartó..Énsem tudok normálisat találni..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!