Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok az ilyen...

Ti mit gondoltok az ilyen lányokról? Nekem az elején szimpatikus volt, azt hittem álmaim nője.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=VHMvM3vk1-M

Kiábrándító volt olvasni hogy kiborul egy másik lány tanácsán aki megjegyezte hogy duci. Azt hittem azért csinálja ezeket a videókat mert vállal minden kritikát, különlegesnek tűnt.

A legtöbb ilyen kaliberű lány ilyen érzékeny?

2014. szept. 16. 09:32
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A felső sorban lehet olvasni a másik lány hozzászólását, hacsak ki nem törli addig a csaj mert mindent úgy tűnik mindent kitöröl ami az imidzsének nem klappol
2014. szept. 16. 09:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem az esetem.
2014. szept. 16. 09:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát elég duci a leányzó, és 1-2 ruha tényleg nem áll jól neki, mert erősen kiemeli a duciságát.
2014. szept. 16. 09:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Azt hittem jó csaj lesz ezért belenéztem, de 3 másodperc után ki is kapcsoltam, mert finoman fogalmazva is nagyon távol áll a széptől. Innentől kezdve nem gondolok róla semmit, mert nem érdekel.
2014. szept. 16. 09:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Eleve rühellem az ilyen magamutogató butag*ciket akik ilyen idióta videókat raknak fel a netre és pofáznak rajta minden hülyeségről, és ömlik a pofájukból a retardált fospatak. Az ilyennél már csak azt rühellem jobban nézi az ilyet.
2014. szept. 16. 09:58
 6/14 anonim ***** válasza:

"Nekem az elején szimpatikus volt, azt hittem álmaim nője."

Nekem meg az elején is rohadt unszimpatikus. Buta liba, a falra tudnék mászni a szövegétől.

2014. szept. 16. 10:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Az a smink nagyon undorító rajta, süt róla, hogy amúgy elég csúnyácska lenne szegény. A hosszú zokninál a háj kibuggyan alóla, abban az űrmintás ruhában meg az egész hasa látszik, egy duci lány ne így öltözködjön már..és ha feltölt egy videót az internetre, ahol lehet véleményt nyilvánítani akkor ne így reagálja már le..szánalmas. 17/f
2014. szept. 16. 10:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Jézusoom. xDDD
2014. szept. 16. 10:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, attól hogy valaki felrak a netre egy videót vagy egy blogot, még emberből van, és joga van kiakadni, ha b@cogatják.

Ez a csaj sztem nem kövér, csak 12-14es ruhaméret. Ez nem plus size, teljesen átlagos. Minden harmadik nőnek ilyen alakja van.

A sminkje valóbban nem tökéletes. És? Akkor mivan? Ennyi idősem az enyém se volt az.

A reklámra mondjuk nem voltam kíváncsi, sztem mindenki tud online vásárolni, meg kicsit bő lére eresztette. Kicsit kevesebbet kéne pofázni, felpróbálni a cuccot, nem csak lengetni őket, ráadásul úgy, hogy a szeme kilóg a képből. De átlagos csaj, megnéztem több videóját is. Sztem semmi gáz nincs vele.

2014. szept. 16. 11:00
 10/14 anonim ***** válasza:
De nem ba*szogatták hanem teljesen normálisan mondták el neki, hogy nem illenek rá azok a ruhák..
2014. szept. 16. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!