Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőről, akinek nincs lakása, és megkérdi egy 28 éves fiatalembertől, aki szimpatikus neki, hogy ő saját lakásban él? Az pedig azzal felel, hogy nem, hanem albérletben és erre a csaj azt mondja, hogy az gáz?
Figyelt kérdés
Ilyennel találkoztam ma. Van rendes munkám, autóm is nem is rossz, egyedül élek albérletben és azt mondta, hogy az nagyon nem jó, hogy csak albérletben élek. Ő 26 éves és a szüleivel él. Nem értem. Mindenkinek saját laksása van huszonévesen egyedüli fizetésből?2014. jún. 6. 21:29
2/10 anonim válasza:
ez minősíti csajt.....ennyit fog fel a világból
3/10 anonim válasza:
Ha a vagyoni helyzeted alapján értékel, ott már gondok vannak, pláne ha neki még ennyire sem futja.
4/10 A kérdező kommentje:
Csak csodálkozott, mert eddigi párjai mind saját panelben éltek egyedül. Nekem meg még ennyim sincs, és azt tapasztalom, hogy minimum egy saját panelt elvár a legtöbb nő egy 20 as, 30 as pasitól. 40 felettitől meg már kertes házat is.
2014. jún. 6. 21:40
5/10 anonim válasza:
legalább hamar ki lehet ismerni. nem pazarolja az ember az ilyenekre az idejét.
6/10 anonim válasza:
nekem az egyetlen vagyontárgyam egy 3 éve 5000ft-ért vásárolt mobiltelefon. én tényleg "gáz" vagyok. de neked nincs okod szégyenkezni.
7/10 ASOT válasza:
Az ilyen megérdemli, hogy az ember megdugja és otthagyja utána a francba.
Azt hazudni az ilyennek h tied a lakás van vállalkozásod, felviszed megdgod másnap meg nyitva az ajtó húzhatsz a f**aszba :)
8/10 anonim válasza:
Nem, nem vár el. AZért mert a csaj, akivel randiztál ilyen volt, ne általánosíts, hogy minden nő ilyen.
9/10 anonim válasza:
LoL, ezek után még a kávé árát se fizetném ki. Otthagynám a 3,14csába szó nélkül hatalmas vigyorral az arcomon!
10/10 anonim válasza:
Tipikus nő sajnos...pénzéhes,felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!