Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok az ilyen...

Ti mit gondoltok az ilyen lányokról? Nekem az elején szimpatikus volt, azt hittem álmaim nője.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=VHMvM3vk1-M

Kiábrándító volt olvasni hogy kiborul egy másik lány tanácsán aki megjegyezte hogy duci. Azt hittem azért csinálja ezeket a videókat mert vállal minden kritikát, különlegesnek tűnt.

A legtöbb ilyen kaliberű lány ilyen érzékeny?

2014. szept. 16. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hát nekem se túl szimpatikus a lány,mivel kicsit idegesítő,és nem is túl csinos,de ez persze ez az én véleményem.

Amúgy,nem,nem ilyenek csak az ilyen lányok mint ő,akik hiper-szuper megaatom stylist-divattervező-mindenttudó,ők szerintem nem igazán szeretik ha belekötnek ebbe hiper-szuper megaatom stylist-divattervező-mindenttudós dologba,amit ők (tehát saját magukon)hordanak,és szerintük így dögösek.

Tehát NEM!

2014. szept. 16. 14:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen nekem a nyitott duci lányok az eseteim, de ő sajnos tényleg csak ez a mindenlében kanál kritikát nem tűrő alfaj.

Ha meglátná hogy ideírtam a duci jelzőt biztos itt nyivákolna hogy töröljem le vagy rám szabadítja a híveit:D

2014. szept. 16. 21:00
 13/14 A kérdező kommentje:
amúgy köszönet az értelmes válaszolóknak!
2014. szept. 16. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, igen a hölgy kitörölte a kommentjét szoval nem tudom hogy reagált xd de képzelem. Én is tettem egy két javitó kritikát, hogy nem kéne óvszeres tamponos videokkal megrontani a 10 éveseket az elküldött anyámba xd
2016. febr. 19. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!