Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ha az utcán/ bárhol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha az utcán/ bárhol megláttok egy számotokra szimpatikus és/ vagy dögös csajt, mire gondoltok?

Figyelt kérdés
Autómatikusan az jut eszetekbe, hogy "hű, de megb.nám", vagy gondoltok másra is (pl. szívesen megismerkednétek vele, stb) ?

2013. szept. 22. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha r*bancos, akkor az előbbi. Ha meg látszik rajta, hogy nem s*gg hülye, akkor az utóbbi.
2013. szept. 22. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
én azon hogy ugye nem észrevehtő a nadrágomon...
2013. szept. 22. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:

én főleg az arcukat nézem

egy ember arcát sokat befolyásolja a jellem.

ha flegma arca van vagy úgy néz rám még véletlen sem szólítom meg ,de amugy sem ismerkedem utcán.

2013. szept. 22. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, nem feltétlenül az az első gondolatom, hogy k#nék-e vele.
2013. szept. 22. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztosan valami rendellenességem van, de én évente kb. 2x gondolok erre, ha meglátok egy szimpatikus lányt.És nem vagyok meleg.Legtöbbször arra gondolok, hogy biztosan nem kellenék neki, inkább elfordulok, ne is lásson, nehogy mentális sérülései legyenek.
2013. szept. 22. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 "Biztosan valami rendellenességem van" Kóros önbizalomhiány...?
2013. szept. 22. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Arra gondolok hogy de jó lenne egy ilyen szép barátnő. Persze néhány esetben a szex is eszembe jut de nem feltétlen ez az első.
2013. szept. 22. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Aki ismerkedni akar..egyértelmű hogy dugni is.:D
2013. szept. 22. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Olyan csinos, húú de megszagolnám a lábát, bárcsak játszhadozhatnék a lábaival. :)
2013. szept. 22. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!